Nem kommunikálhat szeretteivel VV Fanni feltételezett gyilkosa B. László

Forrás: -- -
gyilkosság börtön ügyvéd VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltiltották hozzátartozóitól a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. Lászlót. Ezen felül a rendőrség védőcserét javasolt az ügyben, ugyanis a jelenlegit tanúként kívánják meghallgatni. 

A Bors úgy tudja, a budapesti Venyige utcai börtönben a hajdani politikust senki sem látogathatja, és elfogása óta nem látta szeretteit, és nem beszélhetett velük. Ettől a pszichikai fegyvertől várják azt, hogy a férfi valljon. A lap arról is ír, hogy B. László összetartó, szerető családban nőtt fel, így az,hogy teljesen elzárták a családjától, olyan, mintha egyszerre vesztette volna el a szüleit, testvérét és nagyszüleit. Hiányuk napról napra elviselhetetlenebb lesz számára. Így elképzelhető, hogy hamarosan megtörik, legalábbis a hatóság emberei ebben bíznak. A gyanúsított nagyszülei nem nyilatkoznak, összetörten, könnyeikkel küszködve közölték, hogy épp elég nagy a fájdalmuk, nem szeretnének nyilatkozni a családot ért megpróbáltatásról.

Forrás: --

A legfrisebb információik szerint ugyanis a nagybácsi ügyvéd helyett a rendőrség másik védőt kérvényez, és dr. Brodmann Pétert a továbbiakban tanúként akarja meghallgatni.

"Ügyvédje olyan információk birtokában lehet az üggyel kapcsolatban, ami nem mint védő jutott a birtokába, hanem már alapvetően érdemi információkkal rendelkezett. Ilyen esetben pedig indítványozhatják, hogy tanúként legyen kihallgatva. Innentől pedig egyértelmű, hogy nem lehet tanú és védő is egyszerre"– magyarázta el dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász.

Elképesztő teóriák

A nyomozás még tart VV Fanni ügyében, a holttest nem került elő, a kommentelők fantáziája pedig beindult. Többen is úgy vélik, a lány önszámtából tűnt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.