A 22 éves N. János újévkor tűnt el, a hírek szerint most megtalálták holttestét

Forrás: Eltűnt Emberekért Facebook csoport -
halál eltűnt személyek Duna szilveszter eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újévkor tűnt el, a hírek szerint most találták meg a holttestét a 22 éves N. Jánosnak. 

A barátai és a rendőrség is kereste a 22 éves N. Jánost, aki újévkor tűnt el Budapestről egy szilveszteri buli után. Az Eltűnt Emberekért Facebook csoport szerint megtalálták a fiú holttestét. Az oldalra feltöltött hírhez az egyik kommentelő azt írta: a Dunából emelték ki a testét.

N. Jánostól búcsúzik az Eltűnt Emberekért Facebook csoport is Forrás: Eltűnt Emberekért Facebook csoport
Doppingbotrány: interjú Dr. Szabó Gergely Balázs ügyvéddelhttp://www.life.hu/news/20180215-doppingbotrany-interju-dr-szabo-gergely-balazs-ugyveddel.htmlNéhány napja látott napvilágot a hír, miszerint újabb doppingbotrány van kialakulóban az élsportban. Dr. Szabó Gergely Balázs ügyvéd, a Nemzeti Doppingellenes Szervezet jogi képviselője elmondta, miért nem érdemes eltitkolni, ha egy élsportoló tiltott szerekhez nyúl. News--Floridai lövöldözés: így fogták el a középiskolai mészárlás elkövetőjéthttp://www.life.hu/news/20180215-floridai-lovoldozes-elfogtak-a-valentin-napi-kozepiskolai-meszarlas-elkovetojet.htmlEgy floridai iskolában egy korábbi diák, Nicolas Cruz nyitott tüzet: 17-en haltak meg a lövöldözésben, sok a sérült. Elfogták a támadót. News--Megtalálták az esküvőről eltűnt 9 éves francia kislány, Maelys de Araujo maradványaithttp://www.life.hu/news/20180215-megtalaltak-az-eskuvorol-eltunt-9-eves-francia-kislany-maelys-de-araujo-maradvanyait.htmlTavaly augusztusban egy esküvőről tűnt el a francia Alpokban a 9 éves kislány, Maelys de Araujo. Testét a napokban találták meg, gyilkosa vezette el a rendőröket a maradványokhoz. News--Az időutazó férfi azt állítja, 2030-ból jött, hazugságvizsgálóval tesztelték elméletéthttp://www.life.hu/news/20180215-az-idoutazo-ferfi-azt-allitja-2030-bol-jott-hazugsagvizsgaloval-teszteltek-elmeletet.htmlHazugságvizsgálatnak vetették alá azt a férfit, aki azt állítja 2030-ból jött, és az a küldetése, hogy az emberiséggel közölje, milyenek lesznek az elkövetkező évek. Beszélt robotok vezette háztartásról, és arról is, ki lesz az USA következő elnöke. A hazugságvizsgáló szerint minden szava igaz volt. NewsOrigoTíz emeletet zuhant a panelház liftje a kismamávalhttp://www.life.hu/news/20180215-tiz-emeletet-zuhant-a-panelhaz-liftje-a-kismamaval.htmlA fülke elsötétült, és a földszinten állt meg. A nőnek halálfélme volt, azt hitte, idő előtt megszül. NewsTizenhét halottja van a floridai iskolai lövöldözésnekhttp://www.life.hu/news/20180215-tizenhet-halottja-van-a-floridai-iskolai-lovoldozesnek.htmlLegkevesebb tizenhét halottja van annak a lövöldözésnek, amely szerdán délután történt a floridai Parkland városka középiskolájában. A kórházakban ápolt sebesültek száma tizenhat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.