Egy rendőr vesztette életét az újpesti balesetben: rendőrautók ütköztek

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
halál rendőrség baleset rendőr autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos baleset történt Budapesten csütörtök késő este: két rendőrautó ütközött, egy rendőr életét vesztette.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két rendőrautó Újpesten, a Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében csütörtök késő este, nem sokkal éjfél előtt. A rendőrség közleménye szerint a baleset következtében egy rendőr a helyszínen életét vesztette, további három rendőr pedig megsérült.

A Bors azt írja, reggelre befejeződött a helyszínelés, az útlezárást feloldották és a forgalom ismét zavartalanul halad. Egyelőre vizsgálják, hogy a jelzőlámpák, amelyek a baleset következtében kidőltek, megfelelően működtek-e. Az ügyészség nyomozást indított az ügyben.

A jármű eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy másik rendőrautóval Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Testébe rejtette a kábítószert: 26 napja tartja vissza a székletéthttp://www.life.hu/news/20180215-testebe-rejtette-a-kabitoszert-26-napig-tartotta-vissza-a-szekletet.html26 napja tartja vissza székletét az a férfit, akit kábítószer-kereskedelem miatt vettek őrizetbe. News--Németh Lajos elárulta, mikor jön a tavasz - Videóhttp://www.life.hu/news/20180214-nemeth-lajos-elarulta-mikor-jon-a-tavasz-video.htmlNémet Lajos elárulta, mikor jön az igazi tavasz: szerinte március első felében még biztosan nem emelkedik plusz 15 fok fölé a hőmérséklet. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA Kékesen már félméteres a hóhttp://www.life.hu/news/20180214-a-kekesen-mar-felmeteres-a-ho-tel.htmlAz elmúlt napok havazásának köszönhetően az országban több helyen igen vastag hóréteg alakult ki. Kékestetőn már 51 centimétert mértek. News--Megrázó fotók készültek a Nagytétényi úti autóbalesetrőlhttp://www.life.hu/news/20180214-megrazo-fotok-keszultek-a-nagytetenyi-uti-autobalesetrol-budapest.htmlSúlyos autóbaleset történt kedd este Budapest XXII. kerületében: egy ember életét vesztette. News--Lerántották a leplet a Bermuda-háromszög rejtélyérőlhttp://www.life.hu/news/20180212-lerantottak-a-leplet-a-bermuda-haromszog-rejtelyerol.htmlÉrdekes kijelentést tett egy ausztrál kutató: szerinte a Bermuda-háromszög rejtélye valójában nem is létezik. NewsOrigoPatkányok laknak a magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori házábanhttp://www.life.hu/news/20180211-patkanyok-laknak-a-magyar-sorozatgyilkos-pandy-andras-egykori-hazaban.htmlSenkinek nem kell az egyik legismertebb magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori háza. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.