Élő adásban próbálta ki a brit ITV műsorvezetője az elektromos nyakörvet: videó

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
műsorvezető ITV elektromos sokk brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feláldozta magát az egyik brit tv műsorvezetője, és kipróbálta, milyen érzés lehet az elektromos nyakörv: élő adásban sokkolták.

A brit ITV reggeli adásában a kutyáknak szánt elektromos nyakörvekről vitáztak, ami Angliában még mindig törvényes eszköz, de Skóciában és Walesben már betiltották. Az egyik műsorvezető, Ranvir Singh úgy döntött, feláldozza magát és kipróbálja, milyen érzés lehet a sokkolás. Persze nem a nyakára tette a nyakörvet, csupán az ujját érintette oda. Így is sokkoló volt az élmény, és nem ajánlja, hogy bárki kipróbálja otthon.

„Feláldoztam magam, hogy kipróbálom, milyen érzés. Egyértelmű, hogy soha nem próbálják ki otthon" – kezdte Ranvir, akit a műsorvezetőtársa, Richard Madeley sokkolt. A nő egyből elrántotta a kezét. „Ez nem fájdalmas, de sokkolt. Leállít, néhány másodpercig nem tudsz másra gondolni" – osztotta meg tapasztalatát a női műsorvezető. Kiderült, hogy a sokkolás után még sokáig nagyon zsibbadt Ranvir ujja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.