Kikezdték a kommenetelők a magyar színekben induló Elizabeth Swaney síakrobatát

Forrás: Instagram/Elizabeth Swaney -
téli olimpia magyar kommentelők síakrobatika Elizabeth Swaney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pillanatok alatt híres lett Elizabeth Swaney síakrobata, miután a téli olimpián sikerült egyetlen akrobatikus mutatvány nélkül végigsíelnie a félcsőben. A kommentelők egy része nagyon mérges a magyar színekben indult sportolóra.

A magyar színekben indult Elizabeth Swaney síakrobata egyetlen akrobatikus mutatvány nélkül síelt a félcsőben, ezzel pedig pillanatok alatt híres lett. A kommentelők egy része azonban nem örül sőt, kifejezetten mérges azért, hogy Elizabeth így kijuthatott az olimpiára. A hozzászólók elárasztották a sportoló Instagram-oldalát.

Kikezdték a kommenetelők a magyar színekben induló Elizabeth Swaney síakrobatát Forrás: Instagram/Elizabeth Swaney
  • Ez nagyon égő volt, tanulj meg síelni, ha már egy országot képviselsz.
  • Ne legyél tiszteletlen a magyar emberekkel és a magyar zászlóval.
  • Nem tudlak komolyan venni.
  • Botrányos volt, amit produkáltál. Abszolút nulla.

Persze vannak olyanok is, akik a humoros oldaláról közelítik meg a történteket, és imádják Elizabeth-et, aki a szabályok kijátszásával jutott ki az olimpiára. Ezek után azonban valószínáleg erre senkinek nem lesz lehetősége.

Elizabeth Swaney (@lizswaney) által megosztott bejegyzés,

"Elizabeth Swaney esete azt mutatja, hogy ezt a rendszert át kell gondolni. Ezért át is fogjuk gondolni. Erre van számos nemzetközi példa, meg fogjuk ezeket vizsgálni" - mondta a Magyar Olimpiai Bizottság kommunikációs vezetője, Molnár-Bánffy Kata az esetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.