Borús, esős, havas idő lesz csütörtökön is: időjárás

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Spencer Platt -
havazás időjárás hófúvás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma sem lesz nagy kedvünk kimozdulni. 

Csütörtökön borult idő lesz - írja a Köpönyeg.hu. ÉK-en csak elszórtan, máshol DNy ismét egyre többfelé várható havazás, DK-en havas eső is. DNy-on reggel intenzív, kiadós havazásra számíthatunk. Az ÉK-i szél megerősödik, a Dunántúlon hófúvást okoz. -2 és +6 fok között alakul a hőmérséklet - keleten lesz továbbra is enyhébb az idő.

Pénteken marad a borongós idő a nap első felében többfelé, délután DNy-on újabb havazással (DK-en továbbra is inkább havas eső látszik). 0 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Spencer Platt

Egy 10 éves kislány, Jenei Dorottya tűnt el Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180221-egy-10-eves-kislany-jenei-dorottya-tunt-el-budapesten.html--Néhány megyére csütörtökre is figyelmeztetéseket adtak ki: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180221-nehany-megyere-csutortokre-is-figyelmezteteseket-adtak-ki-idojaras.htmlA havazás, illetve hófúvás veszélye miatt néhány dunántúli megyére csütörtökre is figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat.News--A francia Fred Vergnoux lehet Hosszú Katinka új edzőjehttp://www.life.hu/news/20180214-a-francia-fred-vergnoux-lehet-hosszu-katinka-uszono-uj-edzoje-ferje-shane-tusup-utan.htmlA minap Hosszú Katinka utalt arra, hogy egészen biztosan nem férje, Shane Tusup lesz az edzője a továbbiakban, és arról is lehet olvasni, hogy a házaspár tagjai nem is találkoznak egymással, így félő, hogy kapcsolatukat már nem lehet helyrehozni. Most pedig felmerült egy név: lehet, hogy megvan a világklasszis úszónő új edzője. News--Nem kommunikálhat szeretteivel VV Fanni feltételezett gyilkosa B. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180214-nem-kommunikalhat-szeretteivel-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo-a-venyige-utcai-bortonben.htmlEltiltották hozzátartozóitól a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. Lászlót. Ezen felül a rendőrség védőcserét javasolt az ügyben, ugyanis a jelenlegit tanúként kívánják meghallgatni. News--Ilyen időjárás várható február 10-11-érehttp://www.life.hu/news/20180210-ilyen-idojaras-varhato-februar-10-11ere.html--Palotai Zsolt gyászolhttp://www.life.hu/news/20180204-palotai-zsolt-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlHatalmas veszteség érte Palotai Zsoltot: elhunyt az édesapja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.