Megszólalt a lúgos orvos édesapja: szerinte felháborító az ítélet

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
szülők apa lúgos orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett az ítélet a lúgos orvosról, aki betört korábbi élettársa lakásába, és életveszélyesen megsebesítette. 9 év börtönbüntetésre ítélték, és örökké eltiltották a z orvoslástól. Szülei szerint felháborító az ítélet.

Évek óta húzódott a lúgos orvos ügye, de most döntött a bíróság: 9 évre ítélték és örökké eltiltották az orvoslástól. B. Krisztián 2013. március 12-én reggel 8 óra előtt támadta meg egykori élettársát: betört lakásába, beinjekciózta, majd lúggal leöntötte a nemi szervét. Az ítélet nem jogerős, ugyanis a lúgos orvos felmentésért fellebbezett, az ügyész viszont súlyosbításért, így újra harmadfokra kerül az ügy a Kúriára. Az orvos szülei megszólaltak, felháborítónak tartják az ítéletet.

A lúgos orvos szülei megszólaltak Fotó: Hirling Bálint - Origo

Egyetlen közvetlen bizonyítékot sem találtak Krisztián ellen,

Borsnak

Meghalt egy nő Budapesten a Mammut Bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/news/20180222-meghalt-egy-no-budapesten-a-mammut-bevasarlokozpontban.htmlCsütörtökön este fél 7 felé elhunyt egy nő a Mammutban. A rendőrök és mentők azonnal a helyszínre érkeztek. News--Aranyérmet szereztünk a téli olimpián: nézd újra a történelmi pillanatothttp://www.life.hu/news/20180222-aranyermet-szereztunk-a-teli-olimpian-nezd-ujra-a-tortenelmi-pillanatot.htmlOlimpia bajnok lett a férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltónk 5000 méteren. News--A Vöröskereszt hasznos tanácsai a -15 fokos hidegrehttp://www.life.hu/news/20180222-a-voroskereszt-hasznos-tanacsai-a-15-fokos-hidegre-fagy.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk, érdemes újra elővenni legvastagabb téli kabátunkat, ugyanis szombaton megkezdődik a szibériai eredetű hideglevegő áramlása. Az előrejelzések szerint a jövő hét első napjaiban a derült, szélcsendes, hófedte tájakon -20, -18 fokos minimumok is előfordulhatnak. News--Döntött a bíróság a lúgos orvos ügyében: 9 évet kapotthttp://www.life.hu/news/20180222-dontott-a-birosag-a-lugos-orvos-ugyeben-9-evet-kapott.htmlA lakásában támadta meg áldozatát a lúgos orvos, a földre teperte, és kábító hatású injekciót adott a combjába, majd leöntötte lúggal a nő nemi szervét. Az ügy évek óta húzódik, de most döntött a bíróság: 9 évet kapott a támadó. News--Időjárás: havazásra és hófúvásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20180222-havazasra-es-hofuvasra-figyelmeztet-a-meteorologiai-szolgalat.htmlEgyre nagyobb fagyok jönnek, és a hóesés is kitart még. Ma elsősorban a Dunántúlon várható havazás: akár 15 centi is hullhat, ráadásul itt még hófúvás miatt is vészjelzés van érvényben. News--Balesetet szenvedett az iskolabusz Dortmundban: 20 sebesülthttp://www.life.hu/news/20180222-balesetet-szenvedett-az-iskolabusz-dortmundban-20-sebesult.html20 ember sérült meg összesen abban a balesetben, amelyben egy iskolabusz előbb egy autóval majd egy motorral is összeütközött Dortmundban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.