Vasárnapra ideér a szibériai hideg levegő és körülbelül egy hétig lesznek mínuszok

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
Szibéria hideg mínusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a péntek csapadékosabb volt, addig mára megérkezik a hideg. 

Szombaton északkelet felől megkezdődik a szibériai eredetű hideg levegő beáramlása, így szombat hajnalra délnyugaton is megszűnik a csapadék, csökken a felhőzet. Napközben, bár sok lesz a napsütés, -3, +3 foknál már sehol sem lesz melegebb, amit az élénk, keleten erős északkeleti szélben még hidegebbnek érezhetünk. Délután, este a Duna mentén és a Dunántúl keleti felén ismét előfordulhat hózápor, kisebb havazás - tájékoztat az OMSZ.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Vasárnaptól már keményen hideg hajnalokra készülhetünk, több helyen -10 fok alá süllyed a hőmérséklet, de a derült, szélcsendes, hófedte tájakon -15 fok alatti minimumok is előfordulhatnak, elsősorban a jövő hét első napjaiban. Napközben mindenhol fagyni fog, a legmelegebb órákban csupán -8, -2 fokot mérhetünk.

Újabb, kisebb havazás a jövő hét első napjaiban lehet. Lesznek olyan helyek az országban, ahol éjjel akár -20 fokig is lehűlhet a levegő, körülbelül egy hétig lesz ennyire hideg.

Elizabeth Swaney apja, Tom megvédte lányát, azt mondja, senkinek nem okozott kárthttp://www.life.hu/news/20180223-elizabeth-swaney-apja-tom-megvedte-lanyat-azt-mondja-senkinek-nem-okozott-kart.htmlKi ne emlékezne arra, amikor a minap Elizabeth Swaney síakrobata mindenféle akrobatikus mutatvány nélkül siklott a félcsőben, a végére pedig már a lendülete is elfogyott. Rengetegen támadták emiatt, apja megvédte őt. News--Elmeorvoshoz küldte a veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit a biztosító társasághttp://www.life.hu/news/20180223-elmeorvoshoz-kuldte-a-veronai-buszbaleset-aldozatainak-hozzatartozoit-a-biztosito-tarsasag.htmlEgy éve történt az a veronai buszbeleset, melyben a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói közül tizenheten meghaltak, huszonhatan pedig megsérültek. A hozzátartozók kártérítésével foglalkozó biztosító társaság elmeorvoshoz küldte az áldozatok hozzátartozóit, akik kellemetlen kérdéseket tettek fel. News--Megszólalt a lúgos orvos édesapja: szerinte felháborító az ítélet http://www.life.hu/news/20180223-megszolalt-a-lugos-orvos-edesapja-szerinte-felhaborito-az-itelet.htmlMegszületett az ítélet a lúgos orvosról, aki betört korábbi élettársa lakásába, és életveszélyesen megsebesítette. 9 év börtönbüntetésre ítélték, és örökké eltiltották a z orvoslástól. Szülei szerint felháborító az ítélet. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoA Vöröskereszt hasznos tanácsai a -15 fokos hidegrehttp://www.life.hu/news/20180222-a-voroskereszt-hasznos-tanacsai-a-15-fokos-hidegre-fagy.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk, érdemes újra elővenni legvastagabb téli kabátunkat, ugyanis szombaton megkezdődik a szibériai eredetű hideglevegő áramlása. Az előrejelzések szerint a jövő hét első napjaiban a derült, szélcsendes, hófedte tájakon -20, -18 fokos minimumok is előfordulhatnak. News--Meghalt egy nő Budapesten a Mammut Bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/news/20180222-meghalt-egy-no-budapesten-a-mammut-bevasarlokozpontban.htmlCsütörtökön este fél 7 felé elhunyt egy nő a Mammutban. A rendőrök és mentők azonnal a helyszínre érkeztek. News--Egy 10 éves kislány, Jenei Dorottya tűnt el Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180221-egy-10-eves-kislany-jenei-dorottya-tunt-el-budapesten.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.