Michael Phillips 2043-ban született, azért utazik az időben, hogy megakadályozza a háborút

Forrás: AFP/Photo12 -
nukleáris energia időutazás háború utazás világháború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Phillips az Apex TV-nek adott interjújában beszélt arról, miért is jött vissza a jövőből. Nukleáris katasztrófáról és III. világháborúról is szó esett. A 2001. szeptember 11-ei eseményekre is magyarázatot adott. 

2043-ban született és szerinte a 9/11-es események, azaz a 2001. szeptember 11-én történt tragédia hátterében szintén egy időutazó áll - állítja Michael Pillips, aki időutazónak vallja magát. A Mirror cikke azt írja, hogy a férfi elmondása alapján az Egyesült Államokban 2008-ban egy polgárháborúnak kellett volna kirobbannia, azonban ez nem történt meg. Az ő szemszögéből nézve ugyanis a 9/11-es események egyesítették az országot, így akadályozva meg egy háborút.

A férfi azért jött vissza, hogy szóljon a háborúról Forrás: AFP/Photo12

Azt is leszögezte az Apex TV-nek, hogy 2019 márciusában nukleáris fegyverkezésre kell készülni Észak-Koreában és Amerikában is egyaránt. A nukleáris háború pedig egy 2020-ban kezdődő III. világháborúhoz vezet, ami 3 évig tart majd. Kína és Oroszország az USA ellen harcol majd.

Michael Phillips szerint ez egy gyors, de brutális háború lesz.

Elképesztő részletek: így bántak a prostitúcióra kényszerített lányokkal (18+)http://www.life.hu/news/20180227-elkepeszto-reszletek-igy-bantak-a-prostituciora-kenyszeritett-lanyokkal.htmlElkapta a rendőrség azt az embercsempész bandát, akik vudu rituálénak vetették alá a prostitúcióra szánt lányokat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoEgész testét, szemgolyóját és ínyét és kitetováltatta a brightoni férfi (18+)http://www.life.hu/news/20180227-egesz-testet-szemgolyojat-es-inyet-es-kitetovaltatta-a-brightoni-ferfi.htmlTeste egyetlen porcikáját sem kímélte a festéktől az a brightoni férfi, akit csak Eli Ink néven ismernek. Közösségi oldalán számos képet oszt meg testéről, melyen további módosításokat kíván végrehajtani, sőt egy videót is töltött fel arról, amikor az ínyét tetoválták. News--A Teréz körúti robbantó tárgyalásán rajongói is megjelentekhttp://www.life.hu/news/20180227-rajongoi-is-megjelentek-a-terez-koruti-robbanto-targyalasan.htmlHétfőn folytatódott a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László tárgyalása. Ott voltak a szimpatizánsai is, akik még a bíróval is akartak beszélni. NewsOrigoOrszágszerte figyelmeztetések vannak érvényben a zord időjárás miatthttp://www.life.hu/news/20180227-orszagszerte-figyelmeztetesek-vannak-ervenyben-a-zord-idojaras-miatt.htmlTöbb megyében a további havazás, emellett országszerte a hófúvás veszélye miatt vannak érvényben elsőfokú figyelmeztetések.News--Összeomlott a rácsok mögött VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180227-osszeomlott-a-racsok-mogott-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlMa döntenek arról, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa, a dunaújvárosi B. László továbbra is előzetesben marad-e. NewsOrigoFeltörte a cipő a lábát, ezért mentőt hívott egy fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20180226-feltorte-a-cipo-a-labat-ezert-mentot-hivott-egy-fiatal-lany.htmlAz Országos Mentőszolgálat Facebookon osztotta meg életük egyik legabszurdabb segélykérését. A lány azért hívott mentőt, mert cipője feltörte a lábát, amelytől még a buliban megszabadult. Mezítláb, pénz nélkül pedig nem tudott hazamenni. Szüleit a mentők értesítették. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.