Országszerte figyelmeztetések vannak érvényben a zord időjárás miatt

Forrás: MTI/Nagy Lajos -
időjárás tél figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több megyében a további havazás, emellett országszerte a hófúvás veszélye miatt vannak érvényben elsőfokú figyelmeztetések.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez kedden eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: dél felől egyre nagyobb területen várható havazás. Az ország déli, délnyugati harmadán, felén már 5 centiméter körüli, a déli határnál néhol akár 10 centiméternél is vastagabb hóréteg alakulhat ki.

Kedden tovább folytatódik a havazás, amelynek az intenzitása délutántól fokozatosan csökken, és estétől lassan megszűnhet a csapadéktevékenység. Kedd éjfélig az északnyugati és északkeleti tájakon várható a legkisebb mennyiség (maximum 2-3 centiméter), míg dél felé haladva egyre vastagabb hóréteg valószínű (középső országrész: 2-6, déli megyék: további 6-10 centiméter). A havazás veszélye miatt keddre Budapestre, Pest megyére, továbbá Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Tolna, Veszprém, Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Kiemelték azt is, hogy kedden még nagyobb területen várható, hogy a havas helyeken a szél kisebb hótorlaszokat emelhet. A hófúvás veszélye miatt Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében van érvényben elsőfokú figyelmeztetés.

Az előrejelzés szerint kedden a legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 8 és mínusz 2 fok között alakul. Késő estére mínusz 10 és mínusz 5 fok közé hűl le a levegő.

Halálfélelme volt: meg akarták erőszakolni Détár Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-halalfelelme-volt-meg-akartak-eroszakolni-detar-enikot.htmlAz 54 éves színésznőt többször zaklatták, szakmán belül és civilben is. Épphogy megmenekült a nemi erőszaktól.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--Harry herceg exei: Chelsy Davy és Cressida Bonas is kapnak meghívót az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180226-harry-herceg-exei-chelsy-davy-es-cressida-bonas-is-kapnak-meghivot-az-eskuvore.htmlChelsy Davy és Cressida Bonas is meghívást kaptak a májusi királyi esküvőre, közös bennük, hogy mindketten Harry herceg volt barátnői. Úgy tűnik, Meghan Markle-t egyáltalán nem zavarja a vetélytársak közelsége. TV + Sztárok--Harvey Weinsteint az utóbbi időben vádolták meg szexuális zaklatással, most cége is becsődölthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-harvey-weinsteint-az-utobbi-idoben-vadoltak-meg-szexualis-zaklatassal-most-cege-is-becsodolt.htmlHarvey Weinsteinnek nemcsak a jó híre ment tönkre, amikor többen is szexuális zaklatással vádolták, hanem most anyagilag is az ellehetetlenedés szélén áll. Cége, a The Weinstein Co. csődöt jelentett. TV + SztárokTolvai Reni amerikai turnéra készül, 3 hetet tölt a tengeren túlonhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-tolvai-reni-amerikai-turnera-keszul-3-hetet-tolt-a-tengeren-tulon.htmlMár azt is tudja, milyen ruhákat vizs magával Tolvai Reni, hiszen hamarosan turnéra indul az Amerikai Egyesül Államokba. Arról nem szól a fáma, hogy vajon meglátogatja-e Kállay-Saunders Andrást. TV + SztárokOrigoBrad Pitt édesanyja, Jane Pitt azt szeretné, ha fia újra Jennifer Anistonnal lennehttp://www.life.hu/sztarok/20180226-brad-pitt-edesanyja-azt-szeretne-ha-fia-ujra-jennifer-anistonnal-lenne.htmlKiderült, hogy Brad Pitt édesanyja imádja Jennifer Anistont és azt szeretné, ha fia újra kibékülne a frissen elvált színésznővel.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.