Csütörtöktől már lehet fizetni az új 1000 forintos bankjeggyel, a régivel október 31-ig

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
bankjegy MNB pénz csere Magyar Nemzeti Bank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új ezer 1000 forintos bankjegy csütörtöktől kerül forgalomba, és jól megkülönböztethető a régitől, amellyel október 31-ig lehet fizetni az üzletekben. Ha valakinél még marad, 3 évig cserélheti be a bank- és postafiókokban, az MNB lakossági pénztárában pedig 2038-ig. 

Színek és biztonsági elemek tekintetében is különböző lesz a mostanitól az új 1000 forintos bankjegy, mely csütörtöktől kerül forgalomba. Az MNB honlapján olvasható, hogy október 31-ig fizethetünk a régivel, de még 3 évig bármelyik bank- és postafiúkban díjmentesen beváltják a régit, a Magyar Nemzeti Bank lakossági fiúkjában pedig 2038-ig.

Az új ezer forintos bankjegy március 1-től kerül forgalomba Fotó: Csudai Sándor - Origo

Így a bankjegyek sorából már csak az 500 forintos címlet vár megújításra.

8 hét alatt 12 centit fogyott Vanessa Chalmers: fotóhttp://www.life.hu/news/20180228-8-het-alatt-12-centit-fogyott-vanessa-chalmers-foto.htmlMindössze 8 hét alatt 12 centit fogyott a derekából: Vanessa Chalmers most elárulta, hogyan csinálta. NewsOrigoA 77 éves ukrán nő 30 évig élt anyja mumifikálódott holttestével, a rendőrök találták meg - videóhttp://www.life.hu/news/20180228-a-77-eves-ukran-no-30-evig-elt-anyja-mumifikalodott-holttestevel-a-rendorok-talaltak-meg.htmlNapok óta nem látták a 77 éves ukrán nőt szomszédai, ezért rendőrt hívtak hozzá. A lakásban a 30 éve halott, mumifikálódott édesanyját is megtalálták. NewsOrigoA 14-es villamoson rúgtak fejbe egy idős bácsit: 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedetthttp://www.life.hu/news/20180228-a-14-es-villamoson-rugtak-fejbe-egy-idos-bacsit.htmlEgy 69 éves nyugdíjast bántalmazott a 14-es villamoson egy magas, vékony, agresszív férfi. Fejbe rúgta az idős bácsit, akinek 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek: senki nem segített neki. News--Női holttestet találtak a soroksári kerékpárútnálhttp://www.life.hu/news/20180228-egy-no-holttestet-talaltak-meg-a-soroksari-kerekparutnal.htmlVasárnap este egy 30 év körüli nő holttestét találták meg a soroksári kerékpárútnál: ez helyszín nincs messze a több mint 4 évvel ezelőtti gyilkosságétól. News--Ő a világ egyik leghajlékonyabb nője: elképesztő fotók Maria Pucciarellirőlhttp://www.life.hu/news/20180228-o-a-vilag-egyik-leghajlekonyabb-noje-elkepeszto-fotok-maria-pucciarellirol.htmlBátran nevezhetne a világ leghajlékonyabb embere címre Maria Pucciarelli, aki olyan kicsavart testhelyzeteket képes felvenni, amelyen a legtöbben csak hüledeznek. News--Ausztriában rekordhideg volt hajnalban, mínusz 31,9 fokot is mértekhttp://www.life.hu/news/20180228-ausztriaban-rekordhideg-volt-hajnalban-minusz-31-9-fokot-is-mertek.htmlA tiroli Brunnenkogelen rekodrhideget méretk hajnalban, a hőmérséklet mindössze mínusz 31,9 fok volt. De a lakott terüelteken is rekordöt döntöttek a mínuszok. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.