Egy amerikai turista darabolt fel egy japán nőt, akivel randevúzott - videó

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál rendőrség Japán USA feldarabolás tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölte majd feldarabolta Japában randipartnerét az amerikai származás turista, Yevgeniy Vasilievich Bayraktar. A lány fejét lakásán találták meg egy bőröndben, majd a többi a testrészhez is elvezette a rendőröket. 

A 26 éves Yevgeniy Vasilievich Bayraktar egy randiappon ismerkedett meg Japánban egy helyi lánnyal, akivel később találkozott is. A lány fejére a férfi bérelt lakásában bukkantak egy bőröndbe rejtve, a turistaként január végén az országba érkező amerikai származású férfi beismerte tettét, majd a többi testrészhez is elvezette a rendőröket.

Egy térfigyelő kamera rögzítette is, ahogyan a nő és a férfi megérkeznek a lakáshoz. A nő személyazonosságát egyébként még mindig homály fedi a nyilvánosság előtt, a jelek szerint a férfi pedig több lakást is bérelt, mióta Japánba érkezett. A gyilkos már több nőt is felvitt lakásába, de közülük nem bántott senkit. A férfi ideiglenes otthonában egyébként vérnyomokat és rengeteg légfrissítőt találtak, valamint az áldozat jogosítványát is.

Az amerikai származású férfi a lány törzsét egy erdő, a lábait és karjait pedig a közelben, szétszórva rejtette el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.