Junaid Ahmed napi 200 képet készít és 3 órát készülődik, hogy tökéletes szelfiarca legyen

kép fotó szelfi függőség közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Junaid Ahmed a közösségi média szenvedélybetege lett. Minden nap 200 képet készít magáról, a legjobbakat közzéteszi, ami pedig nem éri el a 600 kedvelést, mehet a kukába. 

Az essexi Junaid Ahmed mindössze 22 éves, de máris függőségben szenved. A The Sun cikke szerint a fiatalember ugyanis minden nap 3 órát készülődik azért, hogy tökéletes szelfiarca legyen, és egy nap sem telik el úgy, hogy ne készítene saját magáról legalább 200 fotót. A legjobbakat meg is osztja közösségi oldalán, de ha nem kap legalább 600 kedvelést, törli a fotót.

It’s all about the right timing

Junaid Ahmed (@junaidahmedx) által megosztott bejegyzés,

Komoly függősége sajnos itt nem áll meg. Már több beavatkozást is végeztett arcán annak érdekében, hogy minél jobban nézzen ki a fotókon. Volt például botoxkezelése, feltöltette arcát, tetováltatta szemöldökét és állítólag zsírleszívása is volt már. Instagram oldalát már több mint 50 ezren követik, de barátai nem szeretik az örökös pózolást.

Looking forward to Cancer Research’s Annual Ball

Junaid Ahmed (@junaidahmedx) által megosztott bejegyzés,

Halloween last night @sheeshchigwell

Junaid Ahmed (@junaidahmedx) által megosztott bejegyzés,

8 hét alatt 12 centit fogyott Vanessa Chalmers: fotóhttp://www.life.hu/news/20180228-8-het-alatt-12-centit-fogyott-vanessa-chalmers-foto.htmlMindössze 8 hét alatt 12 centit fogyott a derekából: Vanessa Chalmers most elárulta, hogyan csinálta. NewsOrigoA 77 éves ukrán nő 30 évig élt anyja mumifikálódott holttestével, a rendőrök találták meg - videóhttp://www.life.hu/news/20180228-a-77-eves-ukran-no-30-evig-elt-anyja-mumifikalodott-holttestevel-a-rendorok-talaltak-meg.htmlNapok óta nem látták a 77 éves ukrán nőt szomszédai, ezért rendőrt hívtak hozzá. A lakásban a 30 éve halott, mumifikálódott édesanyját is megtalálták. NewsOrigoA 14-es villamoson rúgtak fejbe egy idős bácsit: 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedetthttp://www.life.hu/news/20180228-a-14-es-villamoson-rugtak-fejbe-egy-idos-bacsit.htmlEgy 69 éves nyugdíjast bántalmazott a 14-es villamoson egy magas, vékony, agresszív férfi. Fejbe rúgta az idős bácsit, akinek 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek: senki nem segített neki. News--Női holttestet találtak a soroksári kerékpárútnálhttp://www.life.hu/news/20180228-egy-no-holttestet-talaltak-meg-a-soroksari-kerekparutnal.htmlVasárnap este egy 30 év körüli nő holttestét találták meg a soroksári kerékpárútnál: ez helyszín nincs messze a több mint 4 évvel ezelőtti gyilkosságétól. News--Ő a világ egyik leghajlékonyabb nője: elképesztő fotók Maria Pucciarellirőlhttp://www.life.hu/news/20180228-o-a-vilag-egyik-leghajlekonyabb-noje-elkepeszto-fotok-maria-pucciarellirol.htmlBátran nevezhetne a világ leghajlékonyabb embere címre Maria Pucciarelli, aki olyan kicsavart testhelyzeteket képes felvenni, amelyen a legtöbben csak hüledeznek. News--Ausztriában rekordhideg volt hajnalban, mínusz 31,9 fokot is mértekhttp://www.life.hu/news/20180228-ausztriaban-rekordhideg-volt-hajnalban-minusz-31-9-fokot-is-mertek.htmlA tiroli Brunnenkogelen rekodrhideget méretk hajnalban, a hőmérséklet mindössze mínusz 31,9 fok volt. De a lakott terüelteken is rekordöt döntöttek a mínuszok. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.