Közleményt adott ki az Operettszínház: megvan az eredmény KERO ügyében

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Kerényi Miklós Gábor belső vizsgálat KERO zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínaház közleményt juttatott el a Blikknek, lezárult ugyanis a belső vizsgálat Kerényi Miklós Gábor zaklatási ügyében.

„A belső vizsgálat feladata az információgyűjtés és értékelés volt. A lefolytatott eljárás során a feltárt eseményekkel kapcsolatban közvetlen tanúk vagy egyéb bizonyítékok nem merültek fel. A konkrét esetben a belső vizsgálat által összegzett információk a 2017. novemberi döntéseken túl, további munkajogi következményt nem alapoznak meg" - nyilatkozta a lapnak a színház ügyvédje, Dr. Lehner Katalin, aki ennél többet nem akart mondani a személyiségi jogokra hivatkozva.

Lezártult a belső vizsgálat Kerényi Miklós Gábor zaklatási ügyében Forrás: MTI/Kallos Bea

A vizsgálat alatt az ügyben további feljelentés nem történt. A színház vezetősége szakmai szervezetekkel együtt dolgozik egy olyna proltokoll kialakításán, ami segít elkerülni a jövőben az ehhez hasonló eseteket. Az Operettszínház az ügyet lezárta, a jövőben a művészi feladatokra és a további munkákra koncentrál - áll a közelményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.