Így éld túl a hideget: vicces és hasznos tanácsok egy videóban

hideg havazás fagy tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy aranyos videót készített a BBC a hideg országok lakóiról, akik elmondták javaslataikat, hogyan érdemes védekezni a fagyok ellen.

Utálok fázni." – kezdte a videó elején Bethany Ausztriából, aki azt javasolta, viseljünk minél több réteg ruhát. Elmondása szerint rajta 10-12 is van, de még ez sem elég.

Oleg Oroszországból nagyon boldognak tűnt, hiszen mint mondja, előző éjszaka mínusz 23 fokot mutatott a hőmérő és most csak mínusz 15 van, tehát jelentősen javult az idő.

Jessica Kanadából szintén a réteges öltözködésre szavaz, mint mondja, ilyenkor nem számít, ha nem vagyunk divatosak.

Petra Szerbiából azt tanácsolja, semmi esetre se szelfizzünk a hidegben, mert az ujjaink lefagynak és a telefonunknak sem teszünk vele jót.

Nagyon fontos még a forró italt, a moszkvai úriember szerint egy vagy kettő simán belefér munkába menet.

Az ukrán Anastasiya szerint ilyenkor a legjobb a síruha vagy az overál.

Az osztrák hölgy szerint az is fontos, hogy ne álldogáljunk egy helyben és mozgassuk a lábunkat.

És a végére tartogatták az egyik leghasznosabb tanácsot: ha tehetjük, semmi esetre se mozduljunk ki otthonról. Vegyünk inkább egy forró fürdőt, és ha úgy érezzük, semmi nem használ, csak igyunk meg egy bögre forró csokit.

A szerb hölgy még hozzáteszi, egy forró tea és után egy kis szerb brandy is sokat segíthet. Az ukrán lány jó ötletnek tartja még a háziállat tartását, de mint mondja, nem kell egyből medvére gondolni, egy cica is megteszi.

Végül, de nem utolsósorban jót fog tenni továbbá egy kis hólapátolás, hiszen az is melegen tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.