Gluténmentes vodka és szexjátékok is vannak a 25 millió forint értékű Oscar-csomagban

Oscar-díj ajándékcsomag luxus szex ajándék utazás érkezés Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy már azok is ajándékkal távozhatnak az Oscar-gáláról, akik nem nyerik meg az aranyszobrocskát. Az ide exkluzív ajándékcsomagban olyan luxus homikat találni mint a gyémántnyaklánc vagy épp a prémium kategóriás szexjátékok. A csomag összértéke pedig 100 ezer dollár, azaz 25 millió forint.

Luxus fogorvosi kezelés, 24 karátos arany arcmaszk és gyémántnyaklánc is van azok között az ajándékok között, melyeket az Oscar-díjra jelöltek vehetnek át a díjkiosztón. A exkluzív csomag tartalma még többek között például egy nem mindennapi edzés a sztárok trénerével vagy épp néhány pérémium kategóriás szexjáték - írja a Page Six.

Nemcsak az aranyszoborral, hanem számos luxustermékkel is gazdagabbak lesznek a jelöltek Forrás: Antonio Diaz

De ez még mindig nem minden, hiszen a 90. Oscar-gálán résztvevő hírességek nemcsak kezelésekkel, tárgyi ajándékokkal és esetleg az aranyszobrocskával térhetnek majd haza, hiszen utazásokat is rejt a csomag. Lehetőség nyílik például arra, hogy Mexikóban vagy Granadában vakációzzanak, de ne feledkezzünk meg az ajándékba kapott gluténmentes csokoládés vodkáról sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.