Agyonszúrta férje a 31 éves moldovai modellt, Anastasia Cecatit (18+)

gyilkosság modell halál felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves moldovai modellt, Anastasia Cecatit hatalmas vértócsában találták meg holtan lakásának egyik szobájában. A sikeres celebet nyakon szúrták, mire rátaláltak, már nem lehetett rajta segíteni.

A brutális gyilkosság mindössze 3 héttel azután történt, hogy Anastasia életet adott kislányának. A nyomozás állása szerint a nőt a fogorvos férje, Alexei Mitachi gyilkolta meg, aki tette után leugrott a többemeletes társasház tetejéről és szörnyet halt.

Agyonszúrta férje a 31 éves moldovai modellt Forrás: Instagram/Anastasia Cecati


A pár közös gyermekét szintén a lakásban találták meg sértetlenül, és rögtön kórházba szállították. A hírek szerint Anastasia és férje tavaly ismerkedtek meg egymással, nem sokkal később pedig összeházasodtak. Bennfentesek szerint hamar megromlott kettejük között a viszony - írja a Daily Star.

Még hó is jöhet, de mindenképp enyhül az idő a hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180304-meg-ho-is-johet-de-mindenkepp-enyhul-az-ido-a-het-elso-feleben.htmlMég ne tegyük el a hótaposót és a csizmákat, hiszen még az országban többfelé várható havazás, de a hét első felében mindenképp enyhülésre számíthatunk. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoRejtélyes kuncsaftjától rettegett VV Fannihttp://www.life.hu/news/20180305-rejtelyes-kuncsaftjatol-rettegett-vv-fanni.htmlA nyomozók ismét kihallgatták VV Fanni legjobb barátnőjét - tudta meg a Blikk. A nőt a Fanni telefonjában szereplő férfiakról faggatták. A fejleményekről Fanni édesanyja nyilatkozott. News--Gluténmentes vodka és szexjátékok is vannak a 25 millió forint értékű Oscar-csomagbanhttp://www.life.hu/news/20180304-glutenmentes-vodka-es-szexjatekok-is-vannak-a-25-millio-forint-erteku-oscar-csomagban.htmlNem titok, hogy már azok is ajándékkal távozhatnak az Oscar-gáláról, akik nem nyerik meg az aranyszobrocskát. Az ide exkluzív ajándékcsomagban olyan luxus homikat találni mint a gyémántnyaklánc vagy épp a prémium kategóriás szexjátékok. A csomag összértéke pedig 100 ezer dollár, azaz 25 millió forint. NewsOrigoVác közelében hókotróval ütközött egy autó, egy rendőr megsérült, egy nő életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20180304-vac-kozeleben-hokotroval-utkozott-egy-auto-egy-rendor-megserult-egy-no-eletet-vesztette.htmlEgy hókotró és egy személyautó ütközött össze Vác határában szombaton éjjel. Az autóban utazók közül 2-en megsérültek, egy 30 év körüli nő pedig meghalt. Az gépkocsi egyik utasa egy rendőr. News--Fiatal magyar édesapa halt meg egy ausztriai balesetbenhttp://www.life.hu/news/20180303-fiatal-magyar-edesapa-halt-meg-egy-ausztriai-balesetben.htmlA szerencsétlenség február 15-én történt, Bécs Floridsdorf nevű városrészében. Zsolt az ütközés után pár perccel meghalt. NewsThinkstockHavazás és ónos eső: elsőfokú riasztás van érvénybenhttp://www.life.hu/news/20180302-havazas-es-onos-eso-elsofoku-riasztas-van-ervenyben.htmlHavazás és ónos eső miatt továbbra is elsőfokú riasztás van érvényben néhány megyénkben. Van, ahol hófúvás is előfordulhat. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.