Egy kutató elárulta, így élhetünk a halálunk után is

Forrás: Ben Gilbert/Wellcome Images -
örök élet kutatás hibernáció lefagyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai kutató állítja, van egy módszer arra, hogyan élhetünk tovább halálunk után is.

Dennis Kowalski, az amerikai Krionika Intézet vezetője állítja, érdemes lefagyasztatnunk magunkat halálunkkor, ugyanis évek múlva lehet, hogy a tudomány fejlődésének köszönhetően vissza tudnak bennünket hozni az életbe.

Jelenleg 160 ember és 100 kisállat van lefagyasztva, de már közel 2 ezren kérték, hogy haláluk után velük is tegyenek hasonlókképpen.

Hibernált patkány Forrás: Ben Gilbert/Wellcome Images

Kowalski azt mondja, a legelső lefagyasztott ember akár már tíz év múlva újra életre kelhet.

A szakember, aki egyébként egész családjával bejelentkezett már a lefagyasztásra, állítja, ezzel a módszerrel véget vethetnek a hagyományos temetéseknek, ugyanis ha ez hatásosnak bizonyul, akkor egy idő után mindenki ezt fogja választani, hiszen ha örökké élhetünk, mégis ki akarná, hogy eltemessék...

A DailyStar azt írja, a hibernálás iránt már olyan hírességek is érdeklődtek, mint például Paris Hilton, Britney Spears vagy éppen Simon Cowell.

Rejtélyes kuncsaftjától rettegett VV Fannihttp://www.life.hu/news/20180305-rejtelyes-kuncsaftjatol-rettegett-vv-fanni.htmlA nyomozók ismét kihallgatták VV Fanni legjobb barátnőjét - tudta meg a Blikk. A nőt a Fanni telefonjában szereplő férfiakról faggatták. A fejleményekről Fanni édesanyja nyilatkozott. News--Még hó is jöhet, de mindenképp enyhül az idő a hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180304-meg-ho-is-johet-de-mindenkepp-enyhul-az-ido-a-het-elso-feleben.htmlMég ne tegyük el a hótaposót és a csizmákat, hiszen még az országban többfelé várható havazás, de a hét első felében mindenképp enyhülésre számíthatunk. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoGluténmentes vodka és szexjátékok is vannak a 25 millió forint értékű Oscar-csomagbanhttp://www.life.hu/news/20180304-glutenmentes-vodka-es-szexjatekok-is-vannak-a-25-millio-forint-erteku-oscar-csomagban.htmlNem titok, hogy már azok is ajándékkal távozhatnak az Oscar-gáláról, akik nem nyerik meg az aranyszobrocskát. Az ide exkluzív ajándékcsomagban olyan luxus homikat találni mint a gyémántnyaklánc vagy épp a prémium kategóriás szexjátékok. A csomag összértéke pedig 100 ezer dollár, azaz 25 millió forint. NewsOrigoVác közelében hókotróval ütközött egy autó, egy rendőr megsérült, egy nő életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20180304-vac-kozeleben-hokotroval-utkozott-egy-auto-egy-rendor-megserult-egy-no-eletet-vesztette.htmlEgy hókotró és egy személyautó ütközött össze Vác határában pénteken éjjel. Az autóban utazók közül 2-en megsérültek, egy 30 év körüli nő pedig meghalt. Az gépkocsi egyik utasa egy rendőr. News--Fiatal magyar édesapa halt meg egy ausztriai balesetbenhttp://www.life.hu/news/20180303-fiatal-magyar-edesapa-halt-meg-egy-ausztriai-balesetben.htmlA szerencsétlenség február 15-én történt, Bécs Floridsdorf nevű városrészében. Zsolt az ütközés után pár perccel meghalt. NewsThinkstock5000 éves múmiákon találtak tetoválásokat brit kutatókhttp://www.life.hu/news/20180302-5000-eves-mumiakon-talaltak-tetovalasokat-brit-kutatok.htmlBrit kutatók 5000 éves múmiákon találtak tetoválásokat, ezek pedig 1000 évvel korábbról származnak, mint ahogyan eddig datálták az első ilyen jellegű testmódosításokat. További érdekesség, hogy ekkor már nőkön és férfiakok is találtak a bőr alá festett jeleket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.