Menyasszonyát gyászolja a váci hókotrós baleset túlélője, aki rendőr

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
hókotró halál Vác helyszínelés rendőrség baleset menyasszony tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvesét, Sárát gyászolja a váci hókotrós baleset rendőr túlélője, már az esküvőjüket tervezték. Facebookon tett közzé üzenetet. 

Mint megírtuk, hókotróval ütközött egy autó Vác határába pénteken éjjel. Az autóban hárman utaztak, ketten súlyosan megsérültek, egyikük pedig életét vesztette.

A Bors úgy tudja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetőjétől, hogy a kocsi eddig tisztázatlan okok miatt megpördült az úton, majd áttért a közútkezelő hókotrójának sávjába, és a hátuljával belecsapódott. Pécsi Norbert Sándor hozzátette: a GPS-adatok szerint ötvennel haladt a járművük, és próbált lehúzódni, az ütközés pillanatában pedig már csak tízzel ment, de nem volt esélye teljesen megállni. A közútkezelő rutinos alkalmazottja azonnal hívta a központot, hogy baj van.

Vőlegénye gyászolja az elhunyt lányt Forrás: http://drpatrickomalley.com

A 20 éves Sára, aki a balesetet nem élte túl, a hátsó ülésen utazott, azt azonban még nem tudni, hogy az autót egy másik nő vagy vőlegénye vezette, aki a rendőrség kötelékében dolgozik. Ő Facebook-oldalán tett közzé üzenetet, melyet a Bors idézett: „Ki vagy te, hogy így rendeld? Hogy vehetsz el mindent? Könyörögve kérlek, ez ne legyen valóság!"

A pár már az esküvőjét tervezte, Sára tavaly érettségizett a váci Madách Imre Gimnáziumban, és a Pest Megyei Ifjúsági Vöröskereszt egyik legelhivatottabb tagja volt. A szervezet szintén Facebook-oldalán búcsúzott a tragikus körülmények között elhunyt lánytó.

Agyonszúrta férje a 31 éves moldovai modellt, Anastasia Cecatit (18+)http://www.life.hu/news/20180305-agyonszurta-ferje-a-31-eves-moldovai-modellt-anastasia-cecatit.htmlA 31 éves moldovai modellt, Anastasia Cecatit hatalmas vértócsában találták meg holtan lakásának egyik szobájában. A sikeres celebet nyakon szúrták, mire rátaláltak, már nem lehetett rajta segíteni.NewsA szakértői vizsgálat szerint a borsodnádasdi Csenge még élt, mikor aknába dobtákhttp://www.life.hu/news/20180305-a-szakertoi-vizsgalat-szerint-a-borsodnadasdi-csenge-meg-elt-mikor-aknaba-dobtak.htmlBorzasztó tragédia rázta meg Borsodnádasdot. Egy 17 éves fiatal lányt gyilkoltak meg, Csenge testét a templomkert melletti vizes aknába dobta az elkövető. Mostanra már biztos, hogy a fiatal lány még élt, amikor bedobta őt gyilkosa a sötét verembe. NewsRejtélyes kuncsaftjától rettegett VV Fannihttp://www.life.hu/news/20180305-rejtelyes-kuncsaftjatol-rettegett-vv-fanni.htmlA nyomozók ismét kihallgatták VV Fanni legjobb barátnőjét - tudta meg a Blikk. A nőt a Fanni telefonjában szereplő férfiakról faggatták. A fejleményekről Fanni édesanyja nyilatkozott. News--Még hó is jöhet, de mindenképp enyhül az idő a hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180304-meg-ho-is-johet-de-mindenkepp-enyhul-az-ido-a-het-elso-feleben.htmlMég ne tegyük el a hótaposót és a csizmákat, hiszen még az országban többfelé várható havazás, de a hét első felében mindenképp enyhülésre számíthatunk. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoGluténmentes vodka és szexjátékok is vannak a 25 millió forint értékű Oscar-csomagbanhttp://www.life.hu/news/20180304-glutenmentes-vodka-es-szexjatekok-is-vannak-a-25-millio-forint-erteku-oscar-csomagban.htmlNem titok, hogy már azok is ajándékkal távozhatnak az Oscar-gáláról, akik nem nyerik meg az aranyszobrocskát. Az ide exkluzív ajándékcsomagban olyan luxus homikat találni mint a gyémántnyaklánc vagy épp a prémium kategóriás szexjátékok. A csomag összértéke pedig 100 ezer dollár, azaz 25 millió forint. NewsOrigoEgy kínai krém teljesen eltüntette egy nő szemöldökét: videóhttp://www.life.hu/news/20180304-egy-kinai-krem-teljesen-eltuntette-egy-no-szemoldoket-video.htmlEgy brit nő az internetről rendelt egy krémet, amit rákent a szemöldökére: teljesen eltűnt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.