Rejtélyes kuncsaftjától rettegett VV Fanni

Forrás: -- -
gyilkosság kuncsaft VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyomozók ismét kihallgatták VV Fanni legjobb barátnőjét - tudta meg a Blikk. A nőt a Fanni telefonjában szereplő férfiakról faggatták. A fejleményekről Fanni édesanyja nyilatkozott.

"A hölgy, akit kihallgattak, valóban az egyik legjobb barátnője volt a lányomnak. Neki volt talán a legjobban rálátása arra, hogy Fanni kikkel barátkozik, kivel milyen viszonyban van. Ő volt velünk a legnehezebb pillanatokban is, amikor a rendőrök helyszíneltek Fanni lakásában, lelkileg támogatott engem és a férjemet, hogy kibírjuk azokat a pokoli órákat. Nagyon szerették egymást a lányommal, s én úgy láttam, jó irányba próbálta terelni Fannit. Szólt neki, ha úgy látja, egyesek csak azért barátkoznak vele, mert a pénzére pályáznak. Hosszú ideig együtt béreltek egy szobát, aztán egy Erika nevű nő addig duruzsolt Fannikám fülébe, míg külön nem költözött. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez az Erika mindenkitől el akarta szakítani a lányomat, hogy csak az ő befolyása alatt legyen" - mondta a lapnak Fanni édesanyja, Katalin, aki nagyon szeretné, ha már megoldódna az ügy.

VV Fanni élete utolsó szakaszában az egyik kuncsaftjától rettegett Forrás: --

A fiatal nőt Fanni egyik ügyfeléről kérdezték ki, aki nem azonos az előzetesben ülő B. Lászlóval. Ettől a kuncsafttól valamiért nagyon tartott a meggyilkolt lány.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.