Meghalt a 38 éves magyar teniszező, Scheiling Nikoletta

sportoló tenisz Scheiling Nikoletta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje, két gyermeke, szülei, testvérei, keresztlánya gyászolja Scheiling Nikolettát, akit március 10-én, 12.45-kor a Rákoskeresztúri Új Köztemetőben helyeznek végső nyugalomra.

A gyászhírt a Magyar Teniszszövetség a honlapjánközölte. Családja mély fájdalommal tudatja régi ellenfeleivel, barátaival, ismerőseivel, hogy Waltnerné Scheiling Nikoletta 2018. február 20-án türelemmel viselt, hosszú betegeskedés után elhunyt – írják. A korábbi utánpótlás-válogatott, későbbi Szuperliga-játékos és teniszoktató kisgyerek korától egészen gyermekvállalásáig a Metro RSC klub színeiben játszott.

Forrás: Thinkstock

Újabb figyelmeztetést adott ki hóesés miatt az OMSZhttp://www.life.hu/news/20180302-ujabb-figyelmeztetest-adott-ki-hoeses-miatt-az-omsz-idojaras.htmlA havazás miatt csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. Több déli megyében az ónos eső miatt is figyelmeztetések, riasztások vannak érvényben.News--Több embernek is köze lehet Novozánszki Fanni haláláhozhttp://www.life.hu/news/20180302-tobb-embernek-is-koze-lehet-novozanszki-vv-fanni-halalahoz.htmlEddig úgy tűnt, hogy B. Lászlón kívül senki másnak nincs köze Noviozánszki Fanni halálához, de a legfrissebb hírek szerint a rendőrség ismét vizsgálódik az állítólagos barátnő, egy bizonyos Erika irányába is. Ő az a nő, aki Fanni eltűnésekor a lány lakásán járt és egy bizonyos noteszt keresett égre-földre. News--Néhány megyére csütörtökre is figyelmeztetéseket adtak ki: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180221-nehany-megyere-csutortokre-is-figyelmezteteseket-adtak-ki-idojaras.htmlA havazás, illetve hófúvás veszélye miatt néhány dunántúli megyére csütörtökre is figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat.News--Időjárás: havazás, havas eső, eső, mínuszok várhatók szerdánhttp://www.life.hu/news/20180221-idojaras-havazas-havas-eso-eso-minuszok-varhatok-szerdan.htmlHa utálod a hideget és/vagy az esőt és havazást, a mai nap nem lesz a kedvenceid között, legalábbis, ami az időjárást illeti. NewsOrigoHatalmasat változik az időjárás a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180216-hatalmasat-valtozik-az-idojaras-egyre-melegebb-lesz-plusz-7-fok-is-lehet.htmlAz esetlegesen ugrásszerű melegedés megviseli a frontérzékenyeket a hétvégén. News--A francia Fred Vergnoux lehet Hosszú Katinka új edzőjehttp://www.life.hu/news/20180214-a-francia-fred-vergnoux-lehet-hosszu-katinka-uszono-uj-edzoje-ferje-shane-tusup-utan.htmlA minap Hosszú Katinka utalt arra, hogy egészen biztosan nem férje, Shane Tusup lesz az edzője a továbbiakban, és arról is lehet olvasni, hogy a házaspár tagjai nem is találkoznak egymással, így félő, hogy kapcsolatukat már nem lehet helyrehozni. Most pedig felmerült egy név: lehet, hogy megvan a világklasszis úszónő új edzője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.