időjárás OMSZ ónos eső riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hideg enyhült, most ónos eső keseríti meg az életünket. 

Szerda reggelre sokfelé párássá, ködössé válhat a levegő, a Dunától keletre viszont esősen indulhat a nap. Napközben még keleten eshet, de a feltámadó szél miatt több helyen felszakadozhat a felhőzet. Hajnalban mínusz 2-plusz 3, délután 5-13 fok várható.

Újabb figyelmeztetést adott ki hóesés miatt az OMSZhttp://www.life.hu/news/20180302-ujabb-figyelmeztetest-adott-ki-hoeses-miatt-az-omsz-idojaras.htmlA havazás miatt csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat péntekre. Több déli megyében az ónos eső miatt is figyelmeztetések, riasztások vannak érvényben.News--Több embernek is köze lehet Novozánszki Fanni haláláhozhttp://www.life.hu/news/20180302-tobb-embernek-is-koze-lehet-novozanszki-vv-fanni-halalahoz.htmlEddig úgy tűnt, hogy B. Lászlón kívül senki másnak nincs köze Noviozánszki Fanni halálához, de a legfrissebb hírek szerint a rendőrség ismét vizsgálódik az állítólagos barátnő, egy bizonyos Erika irányába is. Ő az a nő, aki Fanni eltűnésekor a lány lakásán járt és egy bizonyos noteszt keresett égre-földre. News--Volt telitalálatos az ötöslottón: ezeket a számokat húzták kihttp://www.life.hu/news/20180224-volt-telitalalatos-az-otoslotton-1.htmlVolt ötös a lottón szombaton: a televízióban közvetített számsorsolás után kiderült, hogy egyetlen telitalálatos szelvény akadt a héten. News--Az Északi-sarknál melegebb lesz, mint a jövő héten Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20180224-az-eszaki-sarknal-melegebb-lesz-mint-a-jovo-heten-magyarorszagon.htmlAz Északi-sarknál jóval melegebb lesz, mint Magyarországon - jellemezte a várható időjárást szombaton Facebook-oldalán a meteorológiai szolgálat, amely az extrém hideg miatt vasárnapra több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki. News--Meghalt Tomcsányi Pál kertészmérnök, az MTA rendes tagjahttp://www.life.hu/news/20180224-meghalt-tomcsanyi-pal-kerteszmernok-az-mta-rendes-tagja.htmlÉletének 94. évében meghalt Tomcsányi Pál, az Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja, kertészmérnök, egyetemi tanár, a gyümölcsnemesítés neves szakembere, az agrármarketing hazai meghonosítója. Tomcsányi Pált február 22-én érte a halál - közölte az MTA pénteken az MTI-vel. News--Vasárnapra ideér a szibériai hideg levegő és körülbelül egy hétig lesznek mínuszokhttp://www.life.hu/news/20180224-vasarnapra-ideer-a-sziberiai-hideg-levego-es-korulbelul-egy-hetig-lesznek-minuszok-idojaras.htmlAmíg a péntek csapadékosabb volt, addig mára megérkezik a hideg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.