Az időutazó férfi állítja, a CIA titkolózik

Forrás: Youtube -
időutazás CIA titok kormány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi állítja, a CIA rendelkezik időutazó technológiával, ő maga már ki is próbálta a szerkezetet. A szervezet azonban titkolózik.

Alexander Smith azt állítja, korábban dolgozott a CIA-nál, miután a szervezet emberei felkeresték őt az otthonában. A férfi azt mondja, elküldték őt a jövőbe, és 100 évvel később egy kórházi ágyban ébredt fel. Az időutazás tényét azonban valamiért tagadja és rejtegeti az emberek elől a CIA.

Beszéltem különböző országok kormányaival, például a göröggel, és kiderült, hogy nekik is vannak időutazó programjaik. Ebből arra következtettem, hogy az olyan nagy és fejlett országoknak, mint például az Egyesült Királyság, rengeteg titkolnivalója van az emberek előtt. És persze így van ez az Amerikai Egyesült Államokban is."

Jelenet a Vissza a jövőbe című filmből Forrás: Youtube

A férfi azt mondja, számtalan olyan technológiával rendelkeznek, amelyekről tudniuk kellene az embereknek. Ő megelégelte a hallgatást és a titkolózást, úgy döntött, végre mindent elmond a DailyStarnak.

Korábban egyébként már mi is írtunk a férfiról, aki akkor egy képet mutatott 2118-ból.

Lehet, hogy nem egyedül volt a lakásban a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány, Pannahttp://www.life.hu/news/20180308-lehet-hogy-nem-egyedul-volt-a-lakasban-a-negyedikrol-kizuhant-kistarcsai-kislany-panna.htmlTavaly májusban zuhant ki a negyedik emeletről a kistarcsai kislány, de az ügyben még nem zárult le a nyomozás: felmerült a gyanú, hogy a gyermek mégsem volt egyedül. News--Nemzetközi nőnap: így ünnepli a Google a hölgyekethttp://www.life.hu/news/20180308-nemzetkozi-nonap-igy-unnepli-a-google-a-holgyeket.htmlTermészetesen a Google sem feledkezik meg a hölgyeről, a nemzetközi nőnap alkalmából különleges dologgal készült. NewsOrigoA japán kisfiú épp olyan nadrágot visel, mint az aszfalt, levitációnak hitték az internetezőkhttp://www.life.hu/news/20180308-a-japan-kisfiu-epp-olyan-nadragot-visel-mint-az-aszfalt-levitacionak-hittek-az-internetezok.htmlA legtöbb internetező szemét becsapta az a fotó, melyen egy japán kisfiú sétál az édesanyjával. Első pillantásra úgy tűnik, mintha lebegne, azonban ha jobban megnézzük, már látszik, hogy a nadrágja pont olyan mintázatú, mint az aszfalt, amin sétál. NewsAFPHalálos autóbaleset történt az éjjel Budapesten a repülőtérre vezető útonhttp://www.life.hu/news/20180308-halalos-autobaleset-tortent-az-ejjel-budapesten.htmlHalálos autóbaleset történt Budapesten, egy kisbusz és egy gépkocsi ütközött össze a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljának felvezető útján csütörtökre virradó éjjel - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. NewsThinkstockA mezőfalvi nőt meggyilkoló férfit holttest nélkül is elítélhetik, talán VV Fanni ügyében is van reményhttp://www.life.hu/news/20180307-a-mezofalvi-not-meggyilkolo-ferfit-holttest-nelkul-is-elitelhetik-talan-vv-fani-ugyeben-is-van.html15 év fegyházra ítélte a bíróság azt a férfit, aki 2010-ben megölt egy mezőfalni nőt. A holttest nem került elő az eljárás során, talán ez a tény jelenthet reményt Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében is, ugyanis még az ő holttestét sem találták meg. News--Csapadékos, hűvös időre kell számítani a héten, hétvégére a délnyugati szél is felerősödhethttp://www.life.hu/news/20180307-csapadekos-huvos-idore-kell-szamitani-a-heten-hetvegere-a-delnyugati-szel-is-felerosodhet.htmlNapos csütörtök utána jön a felhős péntek. Esőre és szélre is számíthatunk a hét második felében. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.