47 napig visszatartotta székletét: most elengedték a rendőrök

rendőrség wc széklet drogkereskedelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ideiglenesen, de megnyerte a harcot a rendőrséggel szemben az a drogdíler, aki 47 napig nem volt hajlandó elvégezni a „nagy dolgát", mert a testébe rejtette a kábítószert.

Korábban már írtunk arról a férfiról, akit Angliában tartóztattak le kábítószer-kereskedelem miatt. A rendőrség ki akarta várni, míg a férfi elvégzi a „nagy dolgát", hogy rábizonyíthassák: testébe rejtette a kábítószert. A gyanúsított azonban megmakacsolta magát és egészen addig nem volt hajlandó elmenni a WC-re, amíg fogva tartották.

A várakozás 47 napig tartott, ekkor a rendőrség megelégelte a dolgot és elengedte a férfit, aki ezt követően egyből kórházba ment – írja a The Sun. Az egyelőre nem derült ki, ott elvégezte-e a dolgát, mindenesetre később újra őrizetbe vették szintén drogkereskedelem vádjával.

47 napig nem végezte el "nagy dolgát" a férfi Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Karmann
Ilyen erotikusan harap a hamburgerbe Meghan Markle: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180310-ilyen-erotikusan-harap-a-hamburgerbe-meghan-markle-video.htmlHamburgerhúst sütöget hiányos öltözetben Meghan Markle azon a videón, ami most került elő. TV + Sztárok--Részegen balhézott Varga Viktor (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180310-reszegen-balhezott-varga-viktor-taxis.htmlRészegen balhézott a belvárosban a Fonogram-díjátadó után Varga Viktor. A taxis most elmesélte, mi történt. TV + Sztárok--Rengetegen támadják Pál Évát, nehezen viseli a történtekethttp://www.life.hu/sztarok/20180310-rengetegen-tamadjak-pal-evat-nehezen-viseli-a-tortenteket-neoton.htmlAnyagi nehézségekkel küzd Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője, de mint mondja, nem ezért szeretne visszatérni a zenei életbe. TV + Sztárok--2 hónap után megszűnik Friderikusz Sándor rádióműsorahttp://www.life.hu/sztarok/20180310-2-honap-utan-megszunik-friderikusz-sandor-musora.html2 hónap után megszűnt Friderikusz Sándor rádióműsora a Music FM-en. TV + Sztárok--A közösségi oldalon akadt ki Varga Feri és Balássy Bettyhttp://www.life.hu/sztarok/20180309-a-kozossegi-oldalon-akadt-ki-varga-feri-es-balassy-betty-koncert-elmarad.htmlKiakadt Varga Feri és Balássy Betty, ugyanis a beleegyezésük nélkül törölték néhány koncertjüket arra hivatkozva, hogy a terhes énekesnőnek nem tesz jót, ha babával a hasában „ugrál" a színpadon. TV + SztárokOrigoA színpadon érte baleset Puskás Peti öccséthttp://www.life.hu/sztarok/20180309-a-szinpadon-erte-baleset-puskas-peti-occset-the-biebers.htmlPuskás Peti elárulta, az egyik The Biebers koncerten a testvére akkorát esett, hogy azt hitte, mindenét eltörte. Szerencsére azonban nem történt nagyobb baj. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.