Halálra gázoltak egy biciklist Budapest 3. kerületében

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
gázolás biciklis Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyszínen életét vesztette az a kerékpáros, akit a Szentendrei úton elütött egy személygépkocsi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Szentendrei út 95. előtt egy személygépkocsi között ütött el a kerékpárost. A biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - írta a police.hu.

Pécsi Ildikó unokája nem jelent meg a legújabb tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-pecsi-ildiko-unokaja-nem-jelent-meg-a-legujabb-targyalason.htmlKedd délután folytatódott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere, amelyre beidézték Pécsi Ildikó fiát és unokáját is. Utóbbi nem jelent meg a tárgyaláson, így azt elnapolták. TV + Sztárok--Ezt üzente a leszbikus színésznő utoljára szerelmének, Krencsey Hellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ezt-uzente-a-leszbikus-szineszno-utoljara-szerelmenek-krencsey-hellanak-viaszbaba.htmlHónapok óta követhetjük Krencsey Helga, a Viaszbaba szerzője blogját. A fiatal nő most megosztotta a színésznő utolsó, neki írt üzenetét. TV + SztárokOrigoAnyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--A színpadon lett rosszul az Oltári csajok Biancája, Danics Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-a-szinpadon-lett-rosszul-az-oltari-csajok-biancaja-danics-dora.htmlDanics Dóra az Oltári csajok című sorozatban is énekesnőt alakít, aki alaposan megbonyolítja mások életét hisztérikus természetével. Ráadásul a droghasználattól sem riad vissza: így történt az utóbbi részekben is. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Emily Ratajkowski Sebastian Bear-McClardhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ferjhez-ment-emily-ratajkowski-sebastian-bear-mcclardhoz-fotok.htmlRatajkowski az Instagram sztoriban számolt be házasságáról.TV + Sztárok--Az Instagramon kritizálják karja miatt Tolvai Renithttp://www.life.hu/sztarok/20180307-az-instagramon-kritizaljak-karja-miatt-a-kommentelok-tolvai-renit.htmlTöbb képet is feltöltött az Instagramjára a Floridában nyaraló Tolvai Reni. Követőinek egy része el van ájulva az énekesnő kinézetétől, mellettük azonban kritikát is kapott bőven. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.