Zacskóba ürített, majd végtermékét a szoligép mögött hagyta egy budapesti srác

Forrás: Shutterstock -
szolárium fekália ürülék kaki széklet ürítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szoláriumozni érkezett egy budapesti szoliba két fiatal srác, úgy tűnik, egyikük már nem bírta ki a mellékhelyiségig: egy zacskóban, a szoligép mögött hagyta végtermékét. 

"Két 22 év körüli srác jött be hét-hét percre állógépbe „barnulni". Elsőnek csak az undorító szag tűnt fel, aztán észrevettem, hogy hiányzik a kis szemeteszsák a kukából, de a „fertőtlenítve" feliratú táblácska sem volt meg" - mesélte a Borsnak annak a Budapest belvárosi szoláriumnak az alkalmazottja, aki arra a rejtélyes csomagra talált rá, amelyben a fiatalember saját ürülékét hagyta.

Szolizás közben ürített egy férfi, végtermékét a személyzetre hagyta (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az alkalmazott a gép fertőtlenítésekor keresni kezdte a szag forrását, akkor látta, hogy a zacskóban van a fekália és a tábla is, a nem mindennapi csomagot pedig a gép mögé rejtették.

A lap úgy tudja, hogy a szolárium tulajdonosai nem tettek feljelentést, szeretnék minél hamarabb elfelejteni a kínos esetet.

Az internet sztárja lett Pablo Escobar bérgyilkosa, Jhon Jairo Velásquezhttp://www.life.hu/news/20180312-az-internet-sztarja-lett-pablo-escobar-bergyilkosa-jhon-jairo-velasquez.htmlPablo Escobar bérgyilkosa igazi karriert épített, miután kiszabadult 2014-ben a börtönből: internetes sztár lett! News--Meztelenül tüntettek Sao Paulóban a biciklisek: fotók (18+)http://www.life.hu/news/20180312-meztelenul-tuntettek-sao-pauloban-a-biciklisek-fotok.htmlBrazília egyik nagyvárosában Sao Paulóban vonultak utcára a bringások, méghozzá meztelenül. Ezzel az akcióval arra akarják felhívni a figyelmet, hogy milyen borzalmas a kerékpárosok helyzete az országban. News--Még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét a Thaiföldön meghalt férfi családjahttp://www.life.hu/news/20180312-meg-mindig-nem-kapta-meg-a-boncolas-eredmenyet-a-thaifoldon-meghalt-turista-csaladja.htmlImmár 45 nap telt el a magyar turista tragikus thaiföldi halála óta, ám a család még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét. NewsThinkstockHónapokig vizelt kolléganője italos palackjába Conrrado Cruz Perezhttp://www.life.hu/news/20180311-honapokig-vizelt-kolleganoje-vizes-palackjaba-conrrado-cruz-perez-bosszubol.htmlElképesztően undorító módon mutatta ki kolléganője iránti érzelmeit Conrrado Cruz Perez. Persze, tagad. News--Németh Lajos szerint nagyon változékony lesz az időjáráshttp://www.life.hu/news/20180310-nemeth-lajos-szerint-nagyon-valtozekony-lesz-az-idojaraa.htmlA hideg és a havazás után a hétvégén egyes területek akár 20 fok is lehet, de hétfőtől csökken a hőmérséklet. Németh Lajos szerint a következő időszakot a frontok és a változékonyság jellemzi majd. NewsOrigoFrontálisan ütközött két kocsi Zala megyében vasárnap reggelhttp://www.life.hu/news/20180311-frontalisan-utkozott-ket-kocsi-zala-megyeben-76-os-fouton-vasarnap-reggel.htmlFrontálisan összeütközött két személygépkocsi vasárnap reggel a 76-os főúton Zala megyében, egy ember meghalt, többen pedig megsérültek, köztük gyerekek. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.