Sebi és Attila 15 millió forint helyett semmit nem vitt haza A Piramisból: videó

TV2 Stohl András Kvízjáték játék A Piramis kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebi és Attila sorsa az utolsó pillanatban dőlt el a TV2 A Piramis című játékában, ugyanis 15 millió forint helyett semmit nem vittek haza. 

Drámai pillanatoknak lehettek tanui a nézők hétfő este, hiszen a TV2 A Piramis című játékában Sebi és Attila a 3. forduló után 15 millió 180 ezer forintot gyűjtöttek össze.

Attila itt már örvendezni kezdett, hiszen úgy gondolta, innen már mindenképpen pénzzel térhetnek haza, a műsorvezető, Stohl András azonban emlékeztette, hogy itt még nincs vége a játéknak. Következett még ugyanis a mindent eldöntő labda, amellyel duplázhatták, felezhették és nullázhatták is a pénzüket. Sajnos a két férfi labája a nullázó rekeszbe esett, így egy fillér nélkül távoztak a játékból. Pedig a két szimpatikus fiatalember még nevet is adott a piramisnak: Piramisinek becézték.

"Nem vagy többé a barátom" - nézzett a piramisra és a nullázórekeszbe esett labdára Attila.

VV Fanni állítólagos gyilkosa végre megszólalt: elmondta, mi történt aznaphttp://www.life.hu/news/20180313-vv-fanni-allitolagos-gyilkosa-vegre-megszolalt.htmlVV Fanni 2017. november 20-án tűnt el budapesti otthonából, majd két héttel később kiderült: gyilkosság áldozata lett. Halálával egy hozzá feltehetően közel álló férfit, B. Lászlót gyanúsítják, aki azóta előzetes letartóztatásban is van. A férfi végre elmondta, mi is történt a gyilkosság napján.News--Jamie Carragher egykori focista arcon köpött egy 14 éves lányt: videóhttp://www.life.hu/news/20180312-jamie-carragher-egykori-focista-arcon-kopott-egy-14-eves-lanyt-video.htmlAz egykori futballista, jelenleg pedig szakkommentátor Jamie Carragher a hétvégi Manchester United - Liverpool FC mérkőzése után hazafelé tartott, amikor arcon köpött egy 14 éves kislányt. News--Zacskóba ürített, majd végtermékét a szoligép mögött hagyta egy budapesti sráchttp://www.life.hu/news/20180312-zacskoba-uritett-majd-vegtermeket-a-szoligep-mellett-hagyta-egy-budapesti-srac.htmlSzoláriumozni érkezett egy budapesti szoliba két fiatal srác, úgy tűnik, egyikük már nem bírta ki a mellékhelyiségig: egy zacskóban, a szoligép mögött hagyta végtermékét. News--Az internet sztárja lett Pablo Escobar bérgyilkosa, Jhon Jairo Velásquezhttp://www.life.hu/news/20180312-az-internet-sztarja-lett-pablo-escobar-bergyilkosa-jhon-jairo-velasquez.htmlPablo Escobar bérgyilkosa igazi karriert épített, miután kiszabadult 2014-ben a börtönből: internetes sztár lett! News--Meztelenül tüntettek Sao Paulóban a biciklisek: fotók (18+)http://www.life.hu/news/20180312-meztelenul-tuntettek-sao-pauloban-a-biciklisek-fotok.htmlBrazília egyik nagyvárosában Sao Paulóban vonultak utcára a bringások, méghozzá meztelenül. Ezzel az akcióval arra akarják felhívni a figyelmet, hogy milyen borzalmas a kerékpárosok helyzete az országban. News--Még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét a Thaiföldön meghalt férfi családjahttp://www.life.hu/news/20180312-meg-mindig-nem-kapta-meg-a-boncolas-eredmenyet-a-thaifoldon-meghalt-turista-csaladja.htmlImmár 45 nap telt el a magyar turista tragikus thaiföldi halála óta, ám a család még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.