Cigit adott egy 3 éves gyerek szájába egy férfi: videó

videó sokkoló cigaretta gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viccesnek gondolta tettét az a szaúd-arábiai férfi, aki egy 3 éves kisfiú szájába adott égő cigarettát. Az esetről videó is készült.

Rengetegen látták az interneten azt a videót, amelyen egy szaúd-arábiai férfi látható ölében egy 3 éves kisfiúval. Ebben nem is lenne semmi szenzáció, ám a férfi egyszer csak meggyújt egy cigarettát és a gyermek szájába adja. A fiú ettől köhögni kezd, a felnőtt pedig kineveti.

Azóta a férfit őrizetbe vették és eljárást indítottak ellene - írja a Mirror.

Űrállomás darabjai csapódhatnak a Földbe hamarosanhttp://www.life.hu/news/20180314-urallomas-darabjai-csapodhatnak-a-foldbe-hamarosan-tienkung-1.htmlHamarosan a Föld felé zuhanhatnak annak az űrállomásnak a darabjai, amellyel még másfél éve vesztették el a kapcsolatot a kutatók. NewsOrigoVV Fanni édesanyját már csak az érdekli, hogy rendesen eltemethesse lányáthttp://www.life.hu/news/20180314-vv-fanni-edesanyjat-mar-csak-az-erdekli-hogy-rendesen-eltemethessen-lanyat.htmlVV Fanni családjának jogi képviselője, Dr. Lichy József elárulta, jó irányban halad a nyomozás és a szülők bíznak abban, hogy hamarosan kiderül, ki a tettes. News--Még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét a Thaiföldön meghalt férfi családjahttp://www.life.hu/news/20180312-meg-mindig-nem-kapta-meg-a-boncolas-eredmenyet-a-thaifoldon-meghalt-turista-csaladja.htmlImmár 45 nap telt el a magyar turista tragikus thaiföldi halála óta, ám a család még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét. NewsThinkstock47 napig visszatartotta székletét: most elengedték a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20180310-47-napig-visszatartotta-szekletet-most-elengedtek-a-rendorok.htmlIdeiglenesen, de megnyerte a harcot a rendőrséggel szemben az a drogdíler, aki 47 napig nem volt hajlandó elvégezni a „nagy dolgát", mert a testébe rejtette a kábítószert. News--Az időutazó férfi állítja, a CIA titkolózikhttp://www.life.hu/news/20180308-az-idoutazo-ferfi-allitja-a-cia-titkolozik.htmlEgy férfi állítja, a CIA rendelkezik időutazó technológiával, ő maga már ki is próbálta a szerkezetet. A szervezet azonban titkolózik. NewsOrigoElhunyt a kanadai hajléktalan, aki zongorajátékával vált ismerttéhttp://www.life.hu/news/20180308-elhunyt-a-kanadai-hajlektalan-aki-zongorajatekaval-valt-ismertte.html43 éves korában elhunyt az a kanadai hajléktalan, aki zongorajátékával vált ismertté a YouTube-on. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.