Hóvihar: 6000 háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás Hajdú-Biharban

áram hideg hóvihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rossz időjárás miatt több mint hatezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Hajdú-Bihar megyében - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnapra virradóra. A problémát reggelre elhárították.

A Hajdú-Bihar megyei Báránd, Sárrétudvari, Biharnagybajom és Földes településeken összesen 6164 fogyasztási helyen nem volt áram. Vasárnap reggel már csak Földes néhány fogyasztási helyén szünetelt a szolgáltatás.

Nyitott kabátban mutatta meg melleit és pocakját Vasvári Vivien a Feleségek luxuskivitelben szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180316-nyitott-kabatban-mutatta-meg-melleit-es-pocakjat-vasvari-vivien-a-felesegek-luxuskivitelben.htmlVasvári Vivi hamarosan világra hozza második gyermekét, de addig is posztolt egy nagyon szexit. TV + Sztárok--Brad Pitt kijelentette, egy évre lemond a szexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180316-brad-pitt-kijelentette-egy-evre-lemond-a-szexrol-eletmodvaltason-megy-keresztul.htmlÉletmódváltáson megy keresztül Brad Pitt. A színész megfogadta, egészségesen étkezik, nem fogyaszt alkoholt, és a hírek szerint egy évre lemond a szexről is. TV + Sztárok--ByeAlex fotót posztolt az X-Faktor negyedik mentorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180316-byealex-fotot-posztolt-az-x-faktor-negyedik-mentorarol-rtl-klub.htmlMár biztosan nem sokat kell várni arra, hogy a csatorna nyilvánosságra hozza a negyedik nevet. Addig pedig lehet találgatni. TV + SztárokOrigoKihívó öltözködése miatt vált meg a BBC Helen Skelton műsorvezetőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kihivo-oltozkodese-miatt-valt-meg-a-bbc-helen-skelton-musorvezetoto.htmlAz Express arról ír, hogy BBC csatorna vezetősége úgy véli, hogy a 34 éves tévés, Helen Skelton öltözködése elvonja a figyelmet a munkájáról, ezért elküldték. TV + SztárokOrigoGáspár Laci: "Nagyon örülök, hogy harmadszor is benne lehetek az X-Faktorban mentorként!"http://www.life.hu/sztarok/20180316-gaspar-laci-orul-hogy-harmadszor-is-az-x-faktor-mentora-lehet.htmlOrigoKiderült: öngyilkos lett az Oltári csajok édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180314-kiderult-ongyilkos-lett-az-oltari-csajok-edesapja-rtl2.htmlA finiséhez ért az RTL2 Oltári csajok sorozata. Egyre több titokra derült fény, köztük az egyik legnagyobbra is: hogyan halt meg az Erdész lányok édesapja, Gábor. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.