Piros riasztást adott ki az OMSZ: aki teheti, ne üljön autóba

Forrás: Időkép -
hóvihar időjárás OMSZ riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős hófúvás lehet, de több megyében ónos esőre is készülni kell, mindez a közlekedésre is kihatással lesz - riaszt a Katasztrófavédelem.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hófúvás miatt a legmagasabb szintű, piros riasztást adott ki Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Heves megye jelentős részére. Az érintett térségekben erős hófúvás lehet, de több megyében ónos esőre is készülni kell, mindez a közlekedésre is kihatással lesz. Aki teheti, ezeken a területeken ne induljon útnak.

Időkép, 2018 március 17 Forrás: Időkép

Ha bajba jutott embert vagy járművet látnak, hívják a 112-es segélyhívó számot!

Riasztást adott ki az OMSZ: eső, ónos eső, havazás, hófúvás is várhatóhttp://www.life.hu/news/20180316-riasztast-adott-ki-az-omsz-eso-onos-eso-havazas-hofuvas-is-varhato-idojaras.htmlSzombaton már nemcsak eső, ónos eső, de havazás, hófúvás is várható – figyelmeztet a meteorológiai szolgálat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében azt írta, szombaton a reggeli óráktól délnyugat felől terjedve jelentős mennyiségű (általában 10-20 milliméter) csapadék várható az országban. News--Itt a rossz idő: vasárnap már fagyhat, hétfőn havazhat ishttp://www.life.hu/news/20180314-itt-a-rossz-ido-vasarnap-mar-fagyhat-es-havazhat-is-idojaras.htmlMárcius 15-e után, hétvégén - a jelenlegi előrejelzések szerint - folyamatosan hűlni fog a levegő és vasárnapra visszatér a tél. News--Lehűl a levegő: felhős idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20180314-lehul-a-levego-felhos-ido-varhato-idojaras.htmlBár néhány napig felhőtlenül örülhettünk a tavasznak, most újra egy pulóverrel többet kell majd felvennünk, és a téli kabát is előkerülhet még. News--Frontálisan ütközött két kocsi Zala megyében vasárnap reggelhttp://www.life.hu/news/20180311-frontalisan-utkozott-ket-kocsi-zala-megyeben-76-os-fouton-vasarnap-reggel.htmlFrontálisan összeütközött két személygépkocsi vasárnap reggel a 76-os főúton Zala megyében, egy ember meghalt, többen pedig megsérültek, köztük gyerekek. NewsThinkstockTűz ütött ki a debreceni Kenézy Gyula Kórházbanhttp://www.life.hu/news/20180311-tuz-a-debreceni-kenezy-gyula-korhazban-1.htmlKigyulladt a debreceni Kenézy Gyula Kórház egyik kórterme vasárnap reggel, a tűz miatt 52 embernek el kellett hagynia az épületet - közölte a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.NewsOrigoMeghalt a 38 éves magyar teniszező, Scheiling Nikoletta http://www.life.hu/news/20180307-meghalt-a-38-eves-magyar-teniszezo-scheiling-nikoletta.htmlFérje, két gyermeke, szülei, testvérei, keresztlánya gyászolja Scheiling Nikolettát, akit március 10-én, 12.45-kor a Rákoskeresztúri Új Köztemetőben helyeznek végső nyugalomra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.