A Teréz körúti robbantóhoz, P. Lászlóhoz mentőt kellett hívni a tárgyaláson

Fotó: Mudra László - Origo -
mentő tárgyalás P. László Teréz körúti robbantó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódott a Teréz körúti robbantó ügyében a bírósági tárgyalás, de a gyanúsítottnak nem volt kedve az egészhez: lefeküdt és nem volt hajlandó mozdulni, ezért mentőt hívtak hozzá.

A Teréz körúti robbantó ügyének tárgyalása folytatódott, de a gyanúsított nem volt túl együttműködő. Alig vezették be a terembe, máris összeveszett a bíróval: nem értette, hogy miért kell ott lennie, és azt sem, miért nem engedik ki.

P. László nevetve hallgatta a vallomásokat egy korábi tárgyaláson, ezúttal vizont nem volt kezde ehhez. Fotó: Mudra László - Origo

"Engedjenek ki, ha nem ebben döntenek akkor mit csinálnak itt?" - kezdte P. László, mire Dr. Kalina József bíró felvilágosította, hogy jelen kell lennie a büntető tárgyalásán, a szabadlábra helyezését pedig első fokon elutasította a bíróság.

Fáradt vagyok, semmi kedvem itt lenni!"

Bors

Egy videó kedvéért lőtte le barátját, a férfi meghalthttp://www.life.hu/news/20180319-egy-video-kedveert-lotte-le-baratjat-a-ferfi-meghalt.htmlEgy extrém youtube-videó kedvéért lőtte le barátját Monalisa Perez, a férfi belehalt a lövésbe, hiszen a maga elét tartott könyv nem véde meg a testét. A nő 180 nap elzárást kapott tettéért. News--Előadás közben lezuhant és meghalt a Cirque du Soleil artistája, Yann Arnaudhttp://www.life.hu/news/20180319-eloadas-kozben-lezuhant-es-meghalt-a-cirque-du-soleil-artistaja-yann-arnaud.htmlA világhírű Cirque du Soleil floridai előadásán történt tragédia: az egyik artista, Yann Arnaud a műsorszáma közben lezuhant, majd a kórházban belehalt a sérüléseibe. News--Időjárás: fagy és hideg lesz a hét elején, de csütörtöktől melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20180319-idojaras-fagy-es-hideg-lesz-a-het-elejen-de-csutortoktol-melegszik-az-ido.htmlA hét nagy részében sajnos még nem számíthatunk túl nagy változásra: fagyokkal indul a hetünk. NewsOrigoSzélsőséges lesz a jövő hét időjárása: mínusz 10-től plusz 10-ig változikhttp://www.life.hu/news/20180318-szelsoseges-lesz-a-jovo-het-idojarasa-minusz-10-tol-plusz-10-ig-valtozik.htmlA következő napokban is többfelé várható havazás, és mínusz 10 fok körüli hideg, a hét második felében viszont napközben 10 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek napsütéssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.News--Nem enyhül a katasztrófahelyzet az utakon: nem tanácsos autóba ülnihttp://www.life.hu/news/20180318-nem-enyhul-a-katasztrofahelyzet-az-utakon-hofuvas.htmlAz északkeleti országrészben, főleg Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves megyében jelenleg is változó intenzitással havazik, több térségben, illetve az M3-as autópálya egyes szakaszain is hófúvások nehezítik a közlekedést, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbra is arra kéri az autósokat, hogy ezeken a területeken ne induljanak útnak.News--Meztelenül mászott fel egy nő a villanypóznára: halálra rázta (18+)http://www.life.hu/news/20180318-meztelenul-maszott-fel-egy-no-a-villanypoznara-halalra-razta.htmlFeltétezhetően valamilyen drog hatása alatt állhatott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.