Egy hatalmas ánuszra hasonlít a világ egyik legextrémebb hotele

Forrás:Tineke Schuurmans/ Verbeke Foundation -
hotel ánusz utazás fenék popó nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland művész, Joep van Lieshout készítette azt a hotelt, amely a megszólalásig hasonlít egy ánuszra. Nem véletlen, a tervező ugyanis pont ilyennek szerette volna látni művét.

Mindössze egy szoba van abban a hotelben, amely a megszólalásig hasonlít egy ánuszra. A Belgiumban lévő nem mindennapi szálláshelyet egy holland művész, Joep van Lieshout készítette és nagyon büszke arra, amit alkotott - írja a Vice.

Egy hatalmas ánuszra hasonlít a világ egyik legextrémebb hotele, a CasAnus Forrás: Tineke Schuurmans/ Verbeke Foundation

A CasAnus-ban megszállni valóban nem mindennapi élmény lehet. A hotel a Verbeke Foundation Sculpture Parkban található, amely évente mintegy 20 ezer látogatót vonz. A 2007-ben nyílt szálláshelyet a borok és a művészet szerelmeseinek ajánlják, hiszen - ahogy Alice Bown szóvívő elmondta - a borskóstolók hangulatosabbá és egyedibbé tétele is volt a céljuk.

A jégevés az új internetes őrület a kínai fiatalok körében: videóhttp://www.life.hu/news/20180319-a-jegeves-az-uj-internetes-orulet-a-kinai-fiatalok-koreben-video.htmlMost nem a fejükre borítják a jeget, hanem megeszik azok a kínai fiatalok, akik elindították az "iceeating" vagyis a "jégevés" internetes kihívást. News--A Teréz körúti robbantóhoz, P. Lászlóhoz mentőt kellett hívni a tárgyalásonhttp://www.life.hu/news/20180319-a-terez-koruti-robbantohoz-p-laszlohoz-mentot-kellett-hivni-a-targyalason.htmlFolytatódott a Teréz körúti robbantó ügyében a bírósági tárgyalás, de a gyanúsítottnak nem volt kedve az egészhez: lefeküdt és nem volt hajlandó mozdulni, ezért mentőt hívtak hozzá. NewsFotó: Mudra László - OrigoEgy videó kedvéért lőtte le barátját, a férfi meghalthttp://www.life.hu/news/20180319-egy-video-kedveert-lotte-le-baratjat-a-ferfi-meghalt.htmlEgy extrém youtube-videó kedvéért lőtte le barátját Monalisa Perez, a férfi belehalt a lövésbe, hiszen a maga elét tartott könyv nem véde meg a testét. A nő 180 nap elzárást kapott tettéért. News--Előadás közben lezuhant és meghalt a Cirque du Soleil artistája, Yann Arnaudhttp://www.life.hu/news/20180319-eloadas-kozben-lezuhant-es-meghalt-a-cirque-du-soleil-artistaja-yann-arnaud.htmlA világhírű Cirque du Soleil floridai előadásán történt tragédia: az egyik artista, Yann Arnaud a műsorszáma közben lezuhant, majd a kórházban belehalt a sérüléseibe. News--A 44-es főúton kisbusz és teherautó ütközött: súlyos sérültje is van a balesetnekhttp://www.life.hu/news/20180319-a-44-es-fouton-kisbusz-es-teherauto-utkozott-sulyos-serultje-is-van-a-balesetnek.htmlKisbusz és tehergépkocsi ütközött össze a 44-es főúton, Kondoros és Békéscsaba között hétfőn kora hajnalban, a balesetben többen megsérültek, egy ember súlyosan. NewsIdőjárás: fagy és hideg lesz a hét elején, de csütörtöktől melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20180319-idojaras-fagy-es-hideg-lesz-a-het-elejen-de-csutortoktol-melegszik-az-ido.htmlA hét nagy részében sajnos még nem számíthatunk túl nagy változásra: fagyokkal indul a hetünk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.