Egy videó kedvéért lőtte le barátját, a férfi meghalt

YouTube halál terhesség párkapcsolat rendőrség pisztoly lövés könyv tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy extrém youtube-videó kedvéért lőtte le barátját Monalisa Perez, a férfi belehalt a lövésbe, hiszen a maga elét tartott könyv nem véde meg a testét. A nő 180 nap elzárást kapott tettéért.

Száznyolcvan nap elzárást kapott, eltiltották a fegyvertartástól, és megtiltották azt is, hogy profitáljon történetéből a minnesotai Monalisa Perez, aki egy youtube-videó kedvéért lőtte le barátját, Pedro Ruizt - írja a CBS News.

A férfi bízott párjában, de meghalt "Forrás: Youtube "

A pár több videót is feltöltött azelőtt youtube-csatornájukra, tavaly júniusban pedig arra vállalkoztak, hogy a nő rálő Ruizra, aki egy vaskos enciklopédiát tartva maga elé felfogja a golyót. Számításaik nem jöttek be, ugyanis a golyó átütötte a pajzsként használt könyvet. Perez tárcsázta a 911-et, de párján már nem tudtak segíteni. Az eset történtekor egyébként már volt egy közös gyermekük, a nő pedig második babájukkal volt várandós. Később bűnösnek vallotta magát nem szándékos emberölés vádjában.

A videó elkészítése előtt a nő Twitter oldalán osztotta meg követőikkel, hogy mire készülnek. "Én és Pedro a valaha volt legveszélyesebb videónk elkészítésére készülünk. Az ő ötlete volt, nem az enyém." - írta Perez.

Előadás közben lezuhant és meghalt a Cirque du Soleil artistája, Yann Arnaudhttp://www.life.hu/news/20180319-eloadas-kozben-lezuhant-es-meghalt-a-cirque-du-soleil-artistaja-yann-arnaud.htmlA világhírű Cirque du Soleil floridai előadásán történt tragédia: az egyik artista, Yann Arnaud a műsorszáma közben lezuhant, majd a kórházban belehalt a sérüléseibe. News--A 44-es főúton kisbusz és teherautó ütközött: súlyos sérültje is van a balesetnekhttp://www.life.hu/news/20180319-a-44-es-fouton-kisbusz-es-teherauto-utkozott-sulyos-serultje-is-van-a-balesetnek.htmlKisbusz és tehergépkocsi ütközött össze a 44-es főúton, Kondoros és Békéscsaba között hétfőn kora hajnalban, a balesetben többen megsérültek, egy ember súlyosan. NewsIdőjárás: fagy és hideg lesz a hét elején, de csütörtöktől melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20180319-idojaras-fagy-es-hideg-lesz-a-het-elejen-de-csutortoktol-melegszik-az-ido.htmlA hét nagy részében sajnos még nem számíthatunk túl nagy változásra: fagyokkal indul a hetünk. NewsOrigoBudapesten, a nyílt utcán elégített ki egy férfit a barátnője: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180319-budapesten-a-nyilt-utcan-elegitett-ki-egy-ferfit-a-baratnoje-video.htmlSokszor láttunk és hallottunk már olyan esetet, ahol nyilvánosan estek egymásnak a párok. Ez esetben Budapesten, a Wesselényi utca egyik forgalmas szakaszán történt meg a hancúr. News--Szélsőséges lesz a jövő hét időjárása: mínusz 10-től plusz 10-ig változikhttp://www.life.hu/news/20180318-szelsoseges-lesz-a-jovo-het-idojarasa-minusz-10-tol-plusz-10-ig-valtozik.htmlA következő napokban is többfelé várható havazás, és mínusz 10 fok körüli hideg, a hét második felében viszont napközben 10 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek napsütéssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.News--Nem enyhül a katasztrófahelyzet az utakon: nem tanácsos autóba ülnihttp://www.life.hu/news/20180318-nem-enyhul-a-katasztrofahelyzet-az-utakon-hofuvas.htmlAz északkeleti országrészben, főleg Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves megyében jelenleg is változó intenzitással havazik, több térségben, illetve az M3-as autópálya egyes szakaszain is hófúvások nehezítik a közlekedést, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbra is arra kéri az autósokat, hogy ezeken a területeken ne induljanak útnak.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.