Előadás közben lezuhant és meghalt a Cirque du Soleil artistája, Yann Arnaud

Cirque du Soleil artista halál zuhanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű Cirque du Soleil floridai előadásán történt tragédia: az egyik artista, Yann Arnaud a műsorszáma közben lezuhant, majd a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Szörnyű tragédia rázta meg a világhírű Cirque du Soleil társulatát: egyik tagjuk lezuhant és meghalt előadás közben. Yann Arnaud 15 éve volt tagja a cirkusznak, mely arról híres, hogy egyáltalán nem használ állatokat a szórakoztatáshoz, kizárólag az akrobatikus mozgás, a zsonglőrködés és a légtorna tartozik a számaik közé.

Yann Arnaud (bal oldal) és GoelOuisse előadása 2013-ban Forrás: WireImage/2013 John Lamparski/John Lamparski

A halálos baleset egy floridai előadáson történt, a tapasztalt akrobata kötélszáma közben történt a baleset. Körülbelül 4 méteres magasságból zuhant le, miután lecsúszott a keze a kötélről. Azonnal kórházba szállították a művészt, de sajnos nem tudtak rajta segíteni, belehalt sérüléseibe. A 38 éves artista két kisgyermeket és egy felséget hagyott hátra. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség - írja a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.