A szentendreiek azóta rettegnek, hogy megtalálták városukban a holttesteket

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Szentendre holttest hulla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szentendreiek azóta rettegnek, hogy múlthéten két hulla maradványaira bukkantak: a legfrissebb hírek azonban véget vethetnek a félelemnek, ugyanis nem bűncselekmény történt.

Két holttestet találtak Szentendrén múlthéten. Egy elhagyott gépházban hevertek a maradványok, darabokban. Egyelőre még nem tudni, hogy ki volt a két áldozat, az azonban biztos, hogy a legfrissebb hírek szerint nem történt gyilkosság. A szentendreieket talán megnyugtatja ez a fejlemény, a lakosok ugyanis azóta rettegtek, hogy megtalálták a maradványokat.

Itt találták meg a holttesteket Forrás: MTI/Lakatos Péter

A futókat és bicikliseket se látni itt magányosan, inkább csoportokba verődnek,

Blikknek

Peter McMahon azt állítja, megtalálta az eltűnt maláj gépethttp://www.life.hu/news/20180320-peter-mcmahon-azt-allitja-megtalalta-az-eltunt-malaj-gepet.htmlA Malaysia Airlines 370-es járata 2014. március 8-án, hajnalban tűnt el a Thai-öböl felett, és hiába tettek meg mindent azért, hogy megtalálják, egészen eddig nem sikerült. Egy férfi azonban most az állítja, ő tudja, hol van a gép. News--Hátborzongató fotó látott napvilágot a 4 hónapja elhunyt Charles Manson holttestéről (18+)http://www.life.hu/news/20180320-hatborzongato-foto-latott-napvilagot-a-4-honapja-elhunyt-charles-manson-holttesterol.htmlHamvasztás előtt még készült egy utolsó fénykép a 4 hónappal ezelőtt elhunyt Charles Manson holttestéről. News--Sokkoló felvétel: így zuhant le előadás közben a Cirque de Soleil artistája, Yann Arnaud (18+)http://www.life.hu/news/20180320-sokkolo-felvetel-igy-zuhant-le-eloadas-kozben-a-cirque-de-soleil-artistaja-yann-arnaud.htmlElőadás közben lezuhant és életét vesztette a Cirque de Soleil egyik artistája, Yann Arnaud. A tragikus balesetről most felkerült egy videó az internetre. News--Kiderült, kik tüntették el VV Fannit: újabb részletek B. László vallomásábólhttp://www.life.hu/news/20180320-kiderult-kik-tuntettek-el-vv-fannit-ujabb-reszletek-b-laszlo-vallomasabol.htmlA Bors azt írja, hogy egyre zavarosabb VV Fanni feltételezett gyilkosának tanúvallomása. B. László azt állítja, hogy a lány barátnőjétől kapta a gyilkos kötelet.NewsOrigoEgy hatalmas ánuszra hasonlít a világ egyik legextrémebb hotelehttp://www.life.hu/news/20180319-egy-hatalmas-anuszra-hasonlit-a-vilag-egyik-legextremebb-hotele.htmlA holland művész, Joep van Lieshout készítette azt a hotelt, amely a megszólalásig hasonlít egy ánuszra. Nem véletlen, a tervező ugyanis pont ilyennek szerette volna látni művét. NewsOrigoEgy videó kedvéért lőtte le barátját, a férfi meghalthttp://www.life.hu/news/20180319-egy-video-kedveert-lotte-le-baratjat-a-ferfi-meghalt.htmlEgy extrém youtube-videó kedvéért lőtte le barátját Monalisa Perez, a férfi belehalt a lövésbe, hiszen a maga elét tartott könyv nem véde meg a testét. A nő 180 nap elzárást kapott tettéért. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.