Kiderült, kik tüntették el VV Fannit: újabb részletek B. László vallomásából

gyilkosság gyanúsított ügyvéd VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors azt írja, hogy egyre zavarosabb VV Fanni feltételezett gyilkosának tanúvallomása. B. László azt állítja, hogy a lány barátnőjétől kapta a gyilkos kötelet.

Dr. Brodmann Péter, B. László nagybátyja és korábbi ügyvédje egyre több információt oszt meg a sajtóval, amióta nem védheti a gyanúsítottat. Azt már korábban elmesélte, hogy a feltételezett gyilkos szerint Fanni maga hívta őt a lakására, ahol B. Erika nyitott neki ajtót, és megkérte, hogy vigye el onnan az eszméletlen Novoszánszki Fannit. Az ügyvéd szerint ennyi volt csak B. László szerepe.

VV Fanni ügyében többen is érintettek lehetnek Forrás: Origo

"László egy végtelenül jóindulatú, naiv srác, aki nem gondolta át a dolgokat. Ő csak segíteni akart. Fanni barátnője, aki ajtót nyitott, adta Lászlónak a kötelet. László pedig még aznap, a bérelt kocsiból átrakta azt a saját autójába" - mondta a lapnak az ügyvéd, aki szerint mások is érintettek az ügyben. "Szerintem legalább négyen, három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. És az is sokatmondó, hogy a mai napig nem találták meg a holttestet, pedig percről percre, minden állomását le tudták követni az eseményeknek. Ez nem véletlen. Egész egyszerűen szerintem nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték" - állítja dr. Brodmann.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy hogyan ismerkedett meg az unokaöccse Fannival: "Lászlónak van egy cége, ahol minőségbiztosítással, munkaerő-közvetítéssel foglalkoznak. A cég hirdetést adott fel, amire B. Erika jelentkezett, de nem felelt meg a feltételeknek, ezért egy barátnőjét, Fannit ajánlotta Lászlónak. Innen az ismeretségük."

Medvehagyma szedés közben tűnt el két nő Baranyában: egyiküket holtan találtákhttp://www.life.hu/news/20180320-medvehagyma-szedes-kozben-tunt-el-ket-no-baranyaban-egyikuket-holtan-talaltak.htmlEgy olvasó értesítette a bama.hu-t, hogy két nő medvehagymát szedni indult vasárnap Somogyhatvanból, de nem tértek vissza a megbeszélt időre a családjukhoz, így ők bejelntették az eltűnésüket. NewsEgy hatalmas ánuszra hasonlít a világ egyik legextrémebb hotelehttp://www.life.hu/news/20180319-egy-hatalmas-anuszra-hasonlit-a-vilag-egyik-legextremebb-hotele.htmlA holland művész, Joep van Lieshout készítette azt a hotelt, amely a megszólalásig hasonlít egy ánuszra. Nem véletlen, a tervező ugyanis pont ilyennek szerette volna látni művét. NewsOrigoA jégevés az új internetes őrület a kínai fiatalok körében: videóhttp://www.life.hu/news/20180319-a-jegeves-az-uj-internetes-orulet-a-kinai-fiatalok-koreben-video.htmlMost nem a fejükre borítják a jeget, hanem megeszik azok a kínai fiatalok, akik elindították az "iceeating" vagyis a "jégevés" internetes kihívást. News--A Teréz körúti robbantóhoz, P. Lászlóhoz mentőt kellett hívni a tárgyalásonhttp://www.life.hu/news/20180319-a-terez-koruti-robbantohoz-p-laszlohoz-mentot-kellett-hivni-a-targyalason.htmlFolytatódott a Teréz körúti robbantó ügyében a bírósági tárgyalás, de a gyanúsítottnak nem volt kedve az egészhez: lefeküdt és nem volt hajlandó mozdulni, ezért mentőt hívtak hozzá. NewsFotó: Mudra László - OrigoEgy videó kedvéért lőtte le barátját, a férfi meghalthttp://www.life.hu/news/20180319-egy-video-kedveert-lotte-le-baratjat-a-ferfi-meghalt.htmlEgy extrém youtube-videó kedvéért lőtte le barátját Monalisa Perez, a férfi belehalt a lövésbe, hiszen a maga elét tartott könyv nem véde meg a testét. A nő 180 nap elzárást kapott tettéért. News--A 44-es főúton kisbusz és teherautó ütközött: súlyos sérültje is van a balesetnekhttp://www.life.hu/news/20180319-a-44-es-fouton-kisbusz-es-teherauto-utkozott-sulyos-serultje-is-van-a-balesetnek.htmlKisbusz és tehergépkocsi ütközött össze a 44-es főúton, Kondoros és Békéscsaba között hétfőn kora hajnalban, a balesetben többen megsérültek, egy ember súlyosan. News




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.