Hatalmas erőkkel tör be a vihar estére, több megyére figyelmeztetést adtak ki

"Fotó: Csudai Sándor - Origo " -
vihar időjárás előrejelzés figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas erőkkel tör be a vihar délutánra az ország több megyéjében is. Figyelmeztetést adtak ki.

Több hullámban számíthatunk esőre az ország területén Pécs és Ózd közötti sávban. 24 óra alatt akár 20 mm csapadék is lehullhat. A csapadékzóna éjszaka kelet felé vonul majd és északkeleten még további 30 mm eső is eshet.

"Fotó: Csudai Sándor - Origo "

Az eső mellett záporok és zivatarok is képződhetnek, 60-75 km/h erősségű szél is kialakulhat. Kültéri programot ne nagyon tervezzük a nap hátralévő részében - írta meg a köpönyeg.hu.

Holttestet találtak a Dunában a Rákóczi hídnálhttp://www.life.hu/news/20180331-holttestet-talaltak-a-dunaban-a-rakoczi-hidnal-1.htmlHolttestre bukkantak a Dunában Budapesten, a Rákóczi hídnál. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFának szorította édesanyját autóval egy kislány Nagykanizsánhttp://www.life.hu/news/20180331-fanak-szoritotta-edesanyjat-autoval-egy-kislany-nagykanizsan-1.htmlSaját házuk udvarán súlyos sérüléseket szenvedett egy asszony, akit a 12 éves lánya autóval egy fához szorított - közölte a Zala Megyei rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon. NewsThinkstockSzextitkokat kutatnak VV Fanni feltételezett gyilkosának múltjábanhttp://www.life.hu/news/20180331-szextitkokat-kutatnak-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosanak-multjaban.htmlTovábbra sem találja a rendőrség a november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni holttestét, pedig mindent megtesznek azért, hogy mihamarabb lezárhassák az ügyet. A nyomozók most a gyanúsított B. László múltjában kutakodnak, felkeresték a férfi exét, akit a feltételezett elkövető szexuális szokásairól faggatak. NewsOrigoA bíróságon elégített ki egy nő egy férfit Oroszországban: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180331-a-birosagon-elegitett-ki-egy-no-egy-ferfit-oroszorszagban-video.htmlNyilvánosan, a bíróságon kényeztettett egy elítéltet egy nő. Az esetről videó is készült.NewsOrigoIndigo névre keresztelték az állatkert decemberben született gorillakölykéthttp://www.life.hu/news/20180330-indigo-nevre-kereszteltek-az-allatkert-decemberben-szuletett-gorillakolyket.htmlNevet kapott a december 23-án a Fővárosi Állat- és Növénykertben született gorillakölyök. Sokáig az is rejtély volt, hogy hímről vagy nőstényről van-e szó, így olyan nevek közül választhattak a látogatók, amelyek mindkét nemhez passzolnak. NewsOrigoNémeth Lajos figyelmeztetése: változékony időjárásra számíthatunk húsvétkorhttp://www.life.hu/news/20180329--nemeth-lajos-figyelmeztetese-valtozekony-idojarasra-szamithatunk-husvetkor.htmlNémeth Lajos a Mokkában tájékoztatta az embereket arról, mire számíthatnak a négynapos hosszú hétvégén: lesz öröm és üröm is! NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.