Ilyen időjárás várható húsvétvasárnap és hétfőn

Forrás: Facebook/Árpási Károly -
húsvétvasárnap időjárás húsvéthétfő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvétvasárnap borús lesz az idő, többfelé viharossá fokozódik a szél - írja előrejelzésében a köpönyeg.hu. Húsvéthétfőn már naposabb lesz az idő, de az igazi tavaszi időre a hét közepéig kell várni.

Ma eleinte borús idő lesz, főleg a Dunától keletre újabb esővel. Késő délutánra, estére aztán csökken a felhőzet. Az északnyugati szél többfelé viharossá fokozódik. Hidegfronti hatás érvényesül. 7 és 14 fok között alakul a hőmérséklet - írja előrejelzésében a köpönyeg.hu

Húsvéthétfőn a többórás napsütést csak időnként zavarják felhők, eső nem lesz. Reggel 3, délután 14 fok körüli értékeket mérhetünk. Erős marad a légmozgás. Kedden fátyolfelhők szűrik a kellemes áprilisi napsütést. Eső nem várható. 15 és 21 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A délnyugati szél megerősödik.

Forrás: Facebook/Árpási Károly

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.