Magyarországon szeretne focicsapatot keresni a pornósnak állt futballista, Davide Iovinella

Forrás: Instagram/davide_montana_official Követem -
pornó Magyaroroszág focista focicsapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban az olasz negyedosztályban játszó Davide Iovinella jelenleg pornózik a pénzhiány miatt, de nem akar örökre elszakadni a focitól: Magyarországon keresne csapatot. 

Az olasz negyedosztályban próbálta beindítani karrierjét Davide Iovinella, ám ez nem sikerült. A hátvéd a pénzhiány miatt ideiglenesen pornósnak állt, de nem ezzel szeretne foglalkozni a jövőben, ő továbbra is focizni szeretne, és Magyarországon keresne csapatot hozzá.

Magyarországon szeretne focicsapatot keresni a pornósnak állt futballista Forrás: Instagram/davide_montana_official Követem

A korábbi focista az utóbbi időben Budapesten tartózkodott, ám egyelőre nem azért, hogy futballista karrierjét egyengesse itthon: a pornóról tanult a legendás felnőttfilmestől, Rocco Siffreditől. Ám Davide nem mondott le arról sem, hogy focizzon. Párhuzamosan nagy erőkkel keres csapatot nálunk - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.