Nem találja a megfelelő Kent a világ legidősebb élő Barbie babája

párkapcsolat szerelem Barbie Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magányos és hatalmas elvárásai vannak a férfiakkal szemben a világ legidősebb élő Barbie babájának. A 47 éves Rachel Evans azt mondja, hogy külseje nem egy befejezett mű, akár 80 évesen is hajlandó lesz kés alá feküdni. A legfontosabb számára most azonban az, hogy megtalálja a megfelelő Kent.

Rachel Evans, az Egyesül Királyságban élő nő edddig nagyjából 25 ezer fontot, azaz majdnem 9 millió forintot költött arra, hogy egy élő Barbie babára hasonlítson, azonban egy vágya még mindig maradt: szeretné megtalálni a számára megfelelő Ken babát.

Happy Tuesday Paul White

Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) által megosztott bejegyzés,

A 47 éves Rachelnek egy 17 éves fia is van, az ő születése után döntött úgy, hogy megteremti magának vágyott külsejét. A Dailymail cikkéből azonban az is kiderül, hogy testét nem tartja egy befejezett műnek, bármikor kész például egy kis ráncfeltöltésre, és akár 80 évesen is kész lesz kés alá feküdni.

Hope everyone is having a great Monday Paul White

Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) által megosztott bejegyzés,

Fájó pont életében, hogy bár hitte azt több férfira is, hogy ő lesz számára a megfelelő Ken, mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerette volna. Azt mondja, hogy a haj és a szem színe nem számít igazán, de nem tudna például egy ráncos férfit szeretni. Szíve választottja pedig lehetőleg ne legyen idősebb 35 évesnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.