Időjárás: megérkezett a tavaszias meleg és a napsütés

Forrás: Thinkstock -
meleg tavasz napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fagyos hideg és az esős, szeles idő után örülhetünk, ugyanis valóban megérkezett a tavasz: a héten napsütés és kellemes idő vár mindenkire.

Már szerdán is érezhető a változás, és ugyan fátyol-és gomolyfelhők zavarják a napsütést, csapadék estig nem várható. A DNy-i szél erős, nyugaton viharos lesz, de legalább 20 fok körüli kellemes, tavaszi hőmérsékletre számíthatunk.

Napsütés és tavaszi meleg vár Forrás: Thinkstock

Csütörtökön erősen megnövekszik a felhőzet, és délután szórványosan kialakul zápor, zivatar. Az ÉNy-i szél estétől megerősödik. A csúcsérték 15 és 20 fok között valószínű. Pénteken az erős ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, csapadék inkább már csak délen és keleten fordul elő. 15 fok köré csökken a hőmérséklet. Szombaton délelőtt ugyan még lehetnek felhős részek, de délután, illetve vasárnap ragyogó napsütés ígérkezik, csapadék nélkül. Szombaton 17, vasárnap már újra 20 fok körüli értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.

Egy nő lövöldözött a YouTube kaliforniai székházábanhttp://www.life.hu/news/20180404-egy-no-lovoldozott-a-youtube-kaliforniai-szekhazaban.htmlLövöldöző miatt riasztották a rendőrséget kedden a YouTube fájlmegosztó honlap kaliforniai székházához. Az incidensnek több sebesültje van - jelentették hírügynökségek. Egy támadó volt, egy nő, aki az épületen belül lőtt rá több emberre, majd halálos lövés érte őt, a rendőrség szerint valószínűleg öngyilkosságot követett el. Hét embert sebesített meg, egyikük válságos állapotban van. NewsThinkstockNem találja a megfelelő Kent a világ legidősebb élő Barbie babájahttp://www.life.hu/news/20180403-nem-talalja-a-megfelelo-kent-a-vilag-legidosebb-elo-barbie-babaja.htmlMagányos és hatalmas elvárásai vannak a férfiakkal szemben a világ legidősebb élő Barbie babájának. A 47 éves Rachel Evans azt mondja, hogy külseje nem egy befejezett mű, akár 80 évesen is hajlandó lesz kés alá feküdni. A legfontosabb számára most azonban az, hogy megtalálja a megfelelő Kent. News--Szigorú szabályok: szavak, amiket nem használhatnak a királyi családbanhttp://www.life.hu/news/20180403-szigoru-szabalyok-szavak-amiket-nem-hasznalhatnak-a-kiralyi-csaladban.htmlA brit királyi család tagjainak szigorú szabályokat kell betartania a mindennapokban is. Egyáltalán nem irigyeljük Meghan Markle-t, akinek mindezeket pár hónap alatt kell elsajátítania. Talán nem is gondolnánk, de már a legegyszerűbbnek tűnő szavakkal is csínján kell bánni. Nézzük, melyek azok a kifejezések, amelyeket egyáltalán nem használnak a királyi családban! News--Agyonlőtte barátját egy nő: videóra is vették a véletlen tragédiát: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180403-agyonlotte-baratjat-egy-no-videora-is-vettek-a-veletlen-tragediat-video.htmlTragédia: fejbe lőtte barátját a nő, véletlenül... News--Az utcán taposott agyon egy férfit az elefánt (18+)http://www.life.hu/news/20180403-az-utcan-taposott-agyon-egy-ferfit-az-elefant.htmlSzörnyű videó került fel az internetre Indiából: egy férfit az utcán tapos meg egy elefánt. News--Újszülöttet rabolt egy majom Indiában, a babát holtan találták meghttp://www.life.hu/news/20180402-ujszulottet-rabolt-egy-majom-indiaban-a-babat-holtan-talaltak-meg.htmlMajom rabolt el egy újszülöttet a kelet-indiai Odisa államban, Talabaszta faluban, a 15 napos fiúgyermek holttestét később egy kútban találták meg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.