Zacher Gábor mégsem mondott le a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetéséről?

Fotó: Polyak Attila/Origo -
halál Sürgősségi osztály lemondás Honvédkórház Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több olyan hír is megjelent mostanában, amely szerint egyes betegeket nem láttak el a Honvédkórház sürgősségi osztályán. Egy újabb halálesettel végződött ügy nyilvánosságra kerülése után felajánlották Zacher Gábornak a lemondást, ő pedig elfogadta, a zoom.hu.nak azonban azt nyilatkozta, ő nem tud a lemondásáról. 

A Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője sajtóértesülések szerint többé már nem Zacher Gábor, miután egy újabb beteg halála került nyilvánosságra. Ezt az esetet egy háziorvos tette közzé, az ő állítása szerint fekélyes betegét komolyabb vizsgálat nélkül küldték haza még januárban a sürgősségi osztályról – csak fájdalomcsillapítási tanácsokat kapott és átkötözték a sebeit -,

másnap azonban komatikus állapotban szállították kórházba, de megmenteni már nem tudták a néni életét.

Úgy tudni, mivel nem ez volt az első ilyen eset, felajánlották Zacher Gábornak, hogy mondjon le a sürgősségi osztály vezetéséről, ő pedig elfogadta ezt – írja a HVG.

Mégsem mondott le Zacher Gábor?

A zoom.hu megkereste Zacher Gábort az esettel kapcsolatban, aki állítólag azt közölte a lappal, nem tud arról, hogy lemondott, a hír kacsa, továbbra is ő vezeti a Honvédkórház sürgősségi osztályát.
Zacher Gábor lemondott Fotó: Polyak Attila/Origo
Mácsik Zoltán eltűnt családapát helikopterekkel keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20180404-macsik-zoltan-eltunt-csaladapat-helikopterekkel-keresi-a-rendorseg.htmlA mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán gyanús körülmények között tűnt el húsvét hétvégéjén. A rendőrség helikoptereket is bevet a nyomozásnál, a családja pedig magánnyomozót is fogadott. Úgy tánikelrabolták, utoljára a Győrhöz közeli Abdán látták egy benzinkútnál. News--Cenzúrázták a nő videót, ezért lövöldözött a Youtube székházábanhttp://www.life.hu/news/20180404-cenzuraztak-a-no-videot-ezert-lovoldozott-a-youtub-szekhazaban.htmlNem minősítették terrorcselekménynek a keddi lövöldözést, mely a Youtube San Burno városában található székházában történt. A nőnek személyes okai lehettek, a videómegosztó oldal ugyanis cenzúrázta az általa feltöltött videókat. News--Időjárás: megérkezett a tavaszias meleg és a napsütéshttp://www.life.hu/news/20180404-idojaras-megerkezett-a-tavaszias-meleg-es-a-napsutes.htmlA fagyos hideg és az esős, szeles idő után örülhetünk, ugyanis valóban megérkezett a tavasz: a héten napsütés és kellemes idő vár mindenkire. News--Egy nő lövöldözött a YouTube kaliforniai székházábanhttp://www.life.hu/news/20180404-egy-no-lovoldozott-a-youtube-kaliforniai-szekhazaban.htmlLövöldöző miatt riasztották a rendőrséget kedden a YouTube fájlmegosztó honlap kaliforniai székházához. Az incidensnek több sebesültje van - jelentették hírügynökségek. Egy támadó volt, egy nő, aki az épületen belül lőtt rá több emberre, majd halálos lövés érte őt, a rendőrség szerint valószínűleg öngyilkosságot követett el. Hét embert sebesített meg, egyikük válságos állapotban van. NewsThinkstockNem találja a megfelelő Kent a világ legidősebb élő Barbie babájahttp://www.life.hu/news/20180403-nem-talalja-a-megfelelo-kent-a-vilag-legidosebb-elo-barbie-babaja.htmlMagányos és hatalmas elvárásai vannak a férfiakkal szemben a világ legidősebb élő Barbie babájának. A 47 éves Rachel Evans azt mondja, hogy külseje nem egy befejezett mű, akár 80 évesen is hajlandó lesz kés alá feküdni. A legfontosabb számára most azonban az, hogy megtalálja a megfelelő Kent. News--Szigorú szabályok: szavak, amiket nem használhatnak a királyi családbanhttp://www.life.hu/news/20180403-szigoru-szabalyok-szavak-amiket-nem-hasznalhatnak-a-kiralyi-csaladban.htmlA brit királyi család tagjainak szigorú szabályokat kell betartania a mindennapokban is. Egyáltalán nem irigyeljük Meghan Markle-t, akinek mindezeket pár hónap alatt kell elsajátítania. Talán nem is gondolnánk, de már a legegyszerűbbnek tűnő szavakkal is csínján kell bánni. Nézzük, melyek azok a kifejezések, amelyeket egyáltalán nem használnak a királyi családban! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.