Időjárás: sok napsütés és 20 fok körüli meleg várható a jövő héten

meleg tavasz napsütés időjárás április
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban sok napsütés várható, de többször lesznek záporok, zivatarok is. Továbbra is sok felé erős lesz a szél, de a nappali maximumok 20 fok körül alakulnak, többfelé már 25 fok is lehet a jövő héten - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn gyengén felhős, száraz idő várható késő délutánig. Aztán késő estig már az ország délnyugati felén sokfelé záporra, zivatarra kell készülni, lokálisan akár nagyobb mennyiségű csapadékkal. Nagy területen élénk, néhol erős, zivatarok környezetében átmenetileg viharos lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 6-12 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. Napközben 19-25 fokig melegszik a levegő.

Kedden a több-kevesebb napsütés mellett több helyen várható zápor, néhol zivatar. A szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarban viharossá fokozódhat. A minimumhőmérséklet 7-12, a maximumhőmérséklet 16-22 fok között valószínű.

Szerdán napközben a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, de néhol még előfordulhat zápor. A leghidegebb órákban 6-11 fok lehet. Napközben 19-23 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön sok napsütés mellett délután, este nyugat felől zápor, zivatar várható. Helyenként megerősödik, zivatarban viharos is lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-12, a legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között valószínű.

Helyenként pénteken is megerősödik a szél. Emellett sok lesz a napsütés, és csak helyenként fordulhat elő zápor, északkeleten kezdetben néhol zivatar. A leghidegebb órákban 9-14 fok lehet. Napközben 18-23 fokig melegszik a levegő.

Szombaton napsütéses idő várható csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet 6-11, a maximumhőmérséklet 19-24 fok között alakul.

Vasárnap ismét megélénkül, helyenként megerősödik a légmozgás. Felhősebb lesz az ég és késő este nyugaton már zápor is várható. A leghidegebb órákban 7-12 fok lehet. Napközben 19-25 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

A sötétségtől retteg Kiss Ramóna: szinte lebénul, ha elmegy az áram: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-a-sotetsegtol-retteg-kiss-ramona-szinte-lebenul-ha-elmegy-az-aram-video.htmlKiss Ramóna Tatár Csilla internetes videóinterjújában mesélt legnagyobb félelméről...TV + SztárokOrigoSzabi, a pék: "Én a kemence mellett, sapkában érzem jól magam" http://www.life.hu/sztarok/20180405-szabi-a-pek-nalunk-nem-kerul-a-kukaba-kenyer.htmlA VIASAT3-on futó Ide süss! széria egyik zsűritagja az a Szabadfi Szabolcs lett, aki a legjobb hazai pizzakészítő, és kreációival még a leghíresebb olasz pizzakészítőjét, Graziano Bertuzzót is levette a lábáról. Pékségeiben mindig valami újdonságon töri a fejét, napi 12-14 órát tölt munkával, de hiába az újabb és újabb szakmai siker és elismerés, vasárnaponként még mindig kijár a piacra árulni. Hogy miért? Olvassátok el! TV + SztárokBrooklyn Beckham barátnője egy igazi bombázó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-brooklyn-beckham-uj-baratnoje-egy-igazi-szexi-bombazo-foto.htmlBrooklyn Beckham új csajt villantott. TV + Sztárok--Diana Zöldoromból, azaz Schuyler Grant jógára cserélte a színészetethttp://www.life.hu/sztarok/20180408-diana-zoldorombol-jogara-cserelte-a-szineszetet.htmlKi ne emlékezne a vörös kis árvára, aki végül Zöldoromban, Marilla és Matthew mellett találta meg a boldogásgot és aki egész életében egy kebelbarátra vágyott? Anne barátnőjét, Dianat Shuyler Grant játszotta. A sztár ma már 48 éves és a színészet helyett a jógaoktatást választotta hivatásul. TV + SztárokOrigoGyászol Jennifer Garner: elpusztult a kedvenc tyúkjahttp://www.life.hu/sztarok/20180408-gyaszol-jennifer-garner-elpusztult-kedvenc-tyukja.htmlElpusztult Jennifer Garner egyik kedvenc csirkéje, Regina George. A színésznő még sírkövet is állíttatott kedvencének. TV + Sztárok--Varga Viktort tönkretette Cinthya Dictatorral való kapcsolata: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-varga-viktort-tonkre-tette-cinthya-dictatorral-valo-kapcsolata.html6 évig tartó se veled se nélküled kapcsolata a közelmúltban ért véget Cinthya Dictatorral: teljesen tönkrement Varga Viktor. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.