Németh Lajos: "Vasárnapig májusra emlékeztet majd az időjárás"

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos tavasz meteorológus időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, szinte egész héten kellemes, tavaszi időre számíthatunk, bizonyos napokon a hőmérséklet elérheti a 25 fokot is.

Németh Lajos Balatonlelléről, egy yacht fedélzetéről jelentkezett be a TV2 reggeli műsorában, ahol elárulta a tévénézőknek, nagyon kellemes időre számíthatunk a héten.

Ezen a héten egy csapásra beköszöntött az igazi, nagyon kellemes hőmérsékletű, időnként nyárra emlékeztető idő, hiszen ma is az ország egyes részein akár 25 fok is lehet. És a meteorológia, ha a hőmérséklet csúcsértéke valahol eléri a 25 fokot, akkor már nyári napról beszél. A mai napi ilyen, és csütörtökre várható helyenként még 25 fok körüli hőmérséklet, de összességében egészen vasárnapig nagyon-nagyon kellemes idő várható, májusra emlékeztet majd az időjárás" – mesélte.

Németh Lajos hozzátette, néha azért számíthatunk egy kis csapadékra, de csak rövid időre borulhat be az ég.

Egyértelműen kedvez majd az időjárás a szabadtéri programoknak egész héten, megspékelve azért záporokkal, zivatarokkal, de egy-egy ilyen záporos-zivataros időszak nagyon rövid ideig tart. Ha átmenetileg be is borul az ég, az egésznapos programot nem mossa el."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.