Ilyen idő lesz a következő napokban

Forrás: MTI/Varga György -
zivatar tavasz időjárás zápor előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már nagyon sok helyen beborul az ég az országban, egy-egy zápor, zivatar is előfordulhat, ugyanakkor a hét végéig biztosan marad a kellemes időjárás.

A Köpönyeg azt írja, hogy a hét második napján többször lesz erősen felhős az ég, és több helyen számíthatunk záporra, zivatarra. A déli szél élénk, zivatarok környezetében erős lehet. A hőmérséklet 19 fok körül alakul.

A frontra érzékenyek gyenge hidegfronti hatással számoljanak.

Szép idő vár ránk a héten Forrás: MTI/Varga György

A folytatásban, szerdán szerencsére már csökken a felhőzet és többórás napsütésre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. 19-24 fok lehet.

Csütörtökön szintén sok napsütés várható és kellemes meleg időre van kilátás 20-25 fokkal. Estétől záporok, zivatarok fordulnak elő.

S. Fanni gyilkosa, W. Dávid tanul és dolgozik a javítóintézetbenhttp://www.life.hu/news/20180410-s-fanni-gyilkosa-w-david-tanul-a-javitointezetben.htmlAz S. Fannit halálra késelő 17 éves W. Dávidot a háziőrizetből javítóintézetbe helyezték, ahol állítólag jól billeszkedett, tanulni kezdett. Az ügyvédje még a szakértői véleményre vár. NewsThinkstockBuzz Aldrin átment a hazugságvizsgálaton, azt mondta UFO-t látotthttp://www.life.hu/news/20180409-buzz-aldrin-atment-a-hazugsagvizsgalaton-azt-mondta-ufo-t-latott.htmlBuzz Aldrin, az Apollo 11 űrhajósa azt állítja, UFO-t látott az 1969-es Holdra szálláskor. Átment a hazugságvizsgálaton. NewsAFPHatalmas vízi szörnyet fogtak ki a tengerben a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20180409-hatalmas-vizi-szornyet-fogtak-ki-a-tengerben-a-fulop-szigeteken.htmlEgy közel két és fél méter hosszú furcsa tengeri lényt húzott ki egy halász a tengerből a Fülöp-szigeteken. NewsOrigoMegdöbbentően néz ki a lengyel élő Barbie, Anellahttp://www.life.hu/news/20180409-megdobbentoen-nez-ki-a-lengyel-elo-barbie-anella.htmlA lengyel származású Anella építészként dolgozik, azonban nemcsak épületeken dolgozik szorgalmasan, hanem testét is úgy alakítja akár a tervrajzokat. Eddig 30 ezer fontot, azaz több mint 10 millió forintot költött arra, hogy olyan legyen mint egy Barbie baba. News--Visszavágyik a természetbe a férfi, akit farkasok neveltek felhttp://www.life.hu/news/20180409-visszavagyik-a-termeszetbe-a-ferfi-akit-farkasok-neveltek-fel.htmlVisszavágyik a természetbe az a 72 éves spanyol férfi, aki farkasok között nevelkedett. News--A világ legszomorúbb kutyáját a szemöldöke teszi aranyossáhttp://www.life.hu/news/20180409-a-vilag-legszomorubb-kutyajat-a-szemoldoke-teszi-aranyossa.htmlÉrdekes szemöldöke miatt tűnik szomorúnak ez az angol bulldog, akiről gazdái állítják, valójában játékos és aktív háziállat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.