Csatornába dobták az újszülöttet, rátalált egy tacskó, túlélte

anyaság csatorna tacskó kórház újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltehetően édesanyja dobta a csatornába azt az újszülött csecsemőt, akire egy nő talált rá, miközben a kutyáját sétáltatta. A baba a csodával határos módon megmenekült, egy gyermekotthonban várja, hogy valaki örökbefogadja.

Már a vörös hangyák is ellepték annak az újszülött csecsemőnek a testét, akit a Dél-afrikai Port Elizabeth-ben dobtak csatornába nem sokkal születése után. A 63 éves Charmaine Keevy épp tacskóját sétáltatta korán reggel, amikor a kistestű kutya ugatni kezdett valamit, ezután már gazdája is hallotta a furcsa nyöszörgést - írta a Dailymail.

Megállított egy arra járó motorost, a 60 éves Cornie Viljoent, aki kutatni kezdte, honnan jön a furcsa hang. Amikor meglátta a csatornában vergődő csecsemőt, azonnal leugrott a 2 méter mély gödörbe, majd óvatosan felemelte a kis testet. Mentőt hívtak, akik ellátták, a rendőrség pedig nagy erőkkel keresi a kicsi anyját, aki valószínűleg így akar megszabadulni gyermekétől.

Az újszülött a Grace April nevet kapta, jelenleg gyermekotthonban vár örökbefogadó szülőkre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.