Magyar nőé is lehet a Fertő tóban megtalált torzó

"Forrás: Cs.J. " -
halál maradvány magyar Fertő-tó VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fej és karok nélküli torzót találtak a Fertő tóban, közel a magyar határhoz. Az áldozat személyazonosságát egyelőre nem sikerült kideríteni, de állítólag akár magyar is lehetett. Vannak, akik úgy vélik, talán VV Fanni maradványait találták meg.

A Fertő tó osztrák oldalán egy fej és karok nélküli torzót talált egy férfi. Ugyan eleinte nem zárták ki a baleset lehetőségét, a túl éles vágások miatt mégis gyilkosság miatt folyik nyomozás. A fejet keresőkutyák segítségével sikerült megtalálni, de a maradványok nagyon rossz állapotban vannak. Ahhoz is kriminálszakértő kellett, hogy egyáltalán megállapítsák, valóban emberi maradványokról van szó.

A Fertő tó Forrás: Cs.J.

A fogazat alapján próbálják majd kideríteni a személyazonosságot, először az eltűnéses körözéseket nézik át, és ha lehetséges egyezést látnak, felveszik a kapcsolatot az áldozat fogorvosával. A Bors azt írja,

a magyar rendőrséget is bevonják az ügybe, hiszen a holttestet a magyar határtól 10 kilométerre találták meg,

így a magyar eltűnt nők aktáit is átnézik. Megkeresték a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot, de azt mondták, egyelőre nem érkezett még megkeresés az osztrák hatóságoktól. A lap szerint az eset azért is foglalkoztatja a magyarokat, mert VV Fanni gyilkosságának ügyében hónapok óta nyomoznak, ám holttestét hiába keresték, eddig nem találták.

Repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt az Instagramon népszerű modell, Mariah Sunshine Cooganhttp://www.life.hu/news/20180414-repulogep-szerencsetlensegben-elhunyt-az-insatgramon-nepszeru-modell.htmlRepülőgép-szerencsétlenségben veszette életét a kaliforniai Mariah Sunshine Coogan, aki az Instagramon modellként vált ismertté. Összesen hatan haltak meg a balesetben. NewsOrigoCserbenhagyásos balesetben elgázoltak egy anyát a gyermekével Nagykanizsánhttp://www.life.hu/news/20180416-cserbenhagyasos-balesetben-elgazoltak-egy-anyat-a-gyermekevel-nagykanizsan.htmlEgy anyát és kisgyermekét a zebrán gázolta el vasárnap este Nagykanizsán egy ismeretlen autós, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott - értesült az MTI a helyszínről.NewsOrigoElvitték a hatos lottó főnyereményét: hatalmas összeget szakított valakihttp://www.life.hu/news/20180415-elvittek-a-hatos-lotto-fonyeremenyet-hatalmas-osszeget-szakitott-valaki.htmlValaki nagyon jól járt ma, ugyanis volt egy telitalálatos szelvény a hatos lottón. A nyertes 1,2 milliárd forintot tehet zsebre. News--Időjárás: borúsabban, csapadékosabban kezdődik a héthttp://www.life.hu/news/20180415-idojaras-borusabban-csapadekosabban-kezdodik-a-het.htmlBorúsabb, csapadékosabb időjárással kezdődik a jövő hét, a maximumok 25 fok alatt alakulnak. A hét második felében visszatér a napsütéses, tavaszias idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.News--Meghalt egy magyar síelő Ausztriábanhttp://www.life.hu/news/20180415-meghalt-egy-magyar-sielo-ausztriaban.htmlPéntek este életét vesztette egy 38 éves magyar síelő Ausztriában - közölte az osztrák hírügynökség.NewsOrigoElőször szólalt meg Kerényi Miklós Gábor zaklatási botrányával kapcsolatban volt feleségehttp://www.life.hu/news/20180414-eloszor-szolalt-meg-kerenyi-miklos-gabor-zaklatasi-botranyaval-kapcsolatban-volt-felesege-franko.htmlKerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott. Most volt felesége, Frankó Tünde is megszólalt az Operettszínház egykori igazgatójának zaklatási ügyében. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.