Leanne Carr rendőrnő betegszabadsága alatt nyaralgatott: szexi képei buktatták le

Forrás: Insatgram -
kép rendőrnő Nyár nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leanne Carr őrmester héthónapos szabadságát töltötte, amit a munkahelyi stresszre hivatkozva vett ki, azonban az Instagram-oldalát elárasztották a szexibbnél szexibb nyaralós fotók, melyek gyanúsak lettek a kollégáinak: nem így kellene tölteni a betegszabadságot.

Az őrmester hét hónap betegszabadságot vett ki a munkahelyi stresszre hivatkozva, de nem tűnt túl idegesnek azokon a fotókon, melyeket feltöltött az Insatgram-oldalára. Képei alapján inkább úgy tűnt, hogy Leanne Carr nyaralással töltötte ezt az időt, hiszen posztolt Thaiföldről, Ciprusról és Ausztriából is.

Leanne Carr rendőrnő betegszabadsága alatt nyaralgatott Forrás: Insatgram

Mialatt Leanne a „betegszabadságát" töltötte, esetét kivizsgálták, egyes kollégái pedig egyáltalán nem örültek az őrmester viselkedésének. Túl azon, hogy az ő pozíciójában nem ildomos szinte meztelen fotókat közzétenni, azt sem nézték jó szemmel, hogy fizetett betegszabadságát nyaralgatással tölti. Ám az angliai Lincolnshire megyei rendőrség szerint nincs szabályuk arra, hogyan tölthetik dolgozóik a betegszabadságukat.

A rendőrnő nagyon jól érezte magát, túlságosan is Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.