Friss hírek VV Fanni ügyében: itt keresi a holttestet a rendőrség

Duna holttest VV Fanni nádas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy nem Novozánszki Fanni holttetsét találták meg a Fertő tóban, így a rendőrség tovább kutatja az eltűtn lány holttestét. A Blikk úgy tudja, hogy napi 24 órában dolgoznak az ügyön, a Duna egy bizonyos szakaszán keresik Fannit, mert úgy tudják, hogy a gyilkosa egy nádasban rejtette el.

A lap szerint a nyomozók már korábban át akarták kutatni ezt a terültet, csak a jó időre vártak. A rendőröknek már pontos képük lehet, hogy merre járhatott a gyanúsított Fanni testével a csomagtartójában. A lány édesanyja is nagyon szerete már biztosat tudni.

"Nagyon szeretném már, ha tudnék valami biztosat Fannikámról. Én nagyon bízom a nyomozókban, pontosan tudom, hogy mindent megtesznek, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal. Addig azonban marad a szívemben a remény, hogy talán él valahol, még ha az eszemmel tudom is, hogy erre már nagyon pici az esély. Ám búcsúztatót vagy megemlékezést addig biztosan nem tartunk, amíg nem tudunk valami kézzelfoghatót" - mondta a lapnak Novozánszki Katalin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.