tudomány aszteroida NASA kisbolygó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: a napokban egy kisbolygó húzott el nem sokkal a Föld mellett. Érkezését sokáig senki nem vette észre.

Pár napja a Föld-Hold távolság felénél közelebb húzott el tőlünk egy kisbolygó, amelynek érkezését sokáig a NASA sem vette észre – írja a Science Alert.

A 2018 GE3 nevű aszteroida esetleges becsapódása állítólag olyan hatást fejtett volna ki, mint 185 darab olyan atombomba, amit Hiroshimánál dobtak le a második világháború végén. A kisbolygó méretét tekintve háromszor akkora, mint az 1908-ban felrobbant tunguzkai meteor.

A magazin azt írja, a NASA teleszkópjai az égbolt csak kis részét tudják egyszerre befogni és nem is észlelik a 140 méter szélességnél kisebb kisbolygókat.

Hódi Pamela elmondta, kivel csalta Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-hodi-pamela-elmondta-kivel-csalta-berki-krisztian.htmlÚgy döntött Hódi Pamela, hogy nem hagyja tovább, hogy Berki Krisztián és Ambrus Attila lejárassák, elmondta, hogy mi miatt bomlott fel az eljegyzésük. TV + Sztárok--Liptai Claudia lenge ruhában élvezi a napsütést, a kertjéből posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180421-liptai-claudia-lenge-ruhaban-elvezi-a-napsutest-a-kertjebol-posztolt.htmlLiptai Claudia sem bír a lakásban maradni a gyönyörű napsütéses időben. Lenge ruhában szaladt ki a kertbe, a pillanatot pedig követőivel is megosztotta. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lenge ruhában élvezi a napsütést, a kertjéből posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180421-liptai-claudia-lenge-ruhaban-elvezi-a-napsutest-a-kertjebol-posztolt.htmlLiptai Claudia sem bír a lakásban maradni a gyönyörű napsütéses időben. Lenge ruhában szaladt ki a kertbe, a pillanatot pedig követőivel is megosztotta. TV + SztárokOrigoTíz éve hunyt el Antal Imre: nehezek voltak számára az utolsó évekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-tiz-eve-hunyt-el-antal-imre-nehezek-voltak-szamara-az-utolso-evek.htmlTíz éve már, hogy Antal Imre távozott az élők sorából. A művész életének utolsó időszakai nagyon nehezek voltak, betegsége miatt sokan kihasználták: még ki is rabolták a színművészt. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné rajongói már a kórháznál gyülekeznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-katalin-hercegne-rajongoi-mar-a-korhaznal-gyulekeznek-baba.htmlAz egész világ izgalommal várja Katalin hercegné harmadik babájának világra jöttét. A legeltökéltebb rajongók már le is telepedtek a kórház elé. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Ambrus Attila könyvükben tálalnak ki Ázsia Expresszes versenytársaikrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-berki-krisztian-es-ambrus-attila-konyvukben-gyalazzak-azsia-expresszes-versenytarsaikat.htmlMegjelent Berki Krisztián és Ambrus Attila közös könyve, melyben az Ázsia Expresszben átélt élményeiket írték meg, de a versenytárasaikról is ejtettek szót, illetve pocskondiázzák őket. Muri Enikő, Fésűs Nelli és R. Kárpáti Péter sem menekült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.